Patronul Cerealcom intenţionează să preia o parte din angajaţii fabricii de ulei...

Patronul Cerealcom intenţionează să preia o parte din angajaţii fabricii de ulei de la Podari

1.138
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Liderul de sindicat de la Cargill Podari şi Mihai Anghel, patronul Cerealcom, s-au întâlnit, astăzi, la sediul Prefecturii Dolj, în prezenţa prefectului Marius Cristinel Deca, pentru a negocia preluarea a 50 de angajaţi ai fabricii de ulei de către omul de afaceri doljean.

Astfel, muncitorii de la Cargill Podari care urmează să fie disponibilizaţi ar putea lucra la una dintre societăţile deţinute de Mihai Anghel.

„Am discutat cu domnul Anghel (Mihai Anghel n.r.), dânsul şi-a arătat disponibilitatea de a angaja 50 de persoane care lucrează acum la Cargill. De asemenea, avem promisiuni şi de la societăţi de confecţii, care să preia angajatele din fabrică”, a spus Emanuel Bulacu, reprezentantul sindicatului din Cargill Podari.

Întrebat dacă este interesat de preluarea întregii fabrici de ulei de la Podari, Mihai Anghel a dezminţit afirmaţia, însă a admis că este interesat de angajarea persoanelor care vor fi disponibilizate de la Podari.

Din această vară, circa 170 de persoane, iar din iarnă alte 50, nu vor mai avea un loc de muncă la cargill Podari.

Foto: www.oradedolj.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.