Perşinaru, al treilea portar al celor de la FC Olt

Perşinaru, al treilea portar al celor de la FC Olt

442
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

La doar 16 ani a făcut pasul către eşalonul secund. Junior al grupei, din cadrul clubului FC Olt, pregătite de George Oancea şi Cristi Sănculeţ, portarul Mihai Perşinaru a fost urmărit de antrenorul divizionarei secunde, Dan Oprescu hotărând să-l convoace la echipa mare.

Tânărul goalkeeper se antrenează alături de alb-vişinii, acesta având statutul de al treilea portar la FC Olt Slatina. Perşinaru va efectua deplasarea în cantonamentul de la Poiana Braşov, ce va dura 10 zile.

„Este un pas extrem de important pentru mine”

Tânărul portar a declarat că vestea convocării la echipa mare l-a luat prin surprindere, însă bucuria a fost enormă. Perşinaru speră ca prin seriozitatea de la antrenamente, multă muncă şi ambiţie să reuşească în scurt timp să devină un jucător de bază în cadrul echipei.

„M-am bucurat enorm, îmi doresc să mă pregătesc cât mai bine şi să răsplătesc încrederea acordată. Pentru mine este un pas extrem de important în carieră, acesta sper să fie doar începutul. Sper să apăr, însă sunt conştient că este nevoie de muncă pentru a-mi câştiga locul în echipă. Băieţii m-au primit foarte bine, îmi dau sfaturi şi mă încurajează, experienţa lor mă va ajuta”, a declarat portarul celor de la FC Olt Slatina.

Postul de portar la FC Olt Slatina este acoperit de goalkeeperii Alex Bugiu şi Cristi Bordea, în tur ambii aflându-se cam în mod egal între buturile porţii.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.