Astazi a fost lansat proiectul transfrontalier “CBC Mini Olympics” Calafat-Vidin

Astazi a fost lansat proiectul transfrontalier “CBC Mini Olympics” Calafat-Vidin

418
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

 Astăzi, 30 mai 2013, începând cu orele 11.30 a avut loc în Sala Consiliului Local al Municipiului Calafat o conferinţă de presă pentru promovarea proiectului: “CBC Mini Olympics” (Mini Olimpiada Transfrontalieră)

Proiectul ,“CBC Mini Olympics” (Mini Olimpiada Transfrontalieră), se va derula pe o perioadă de 9 luni , martie 2013 – noiembrie 2013 , fiind iniţiat  şi iplementat prin Agenţia pentru Dezvoltarea Regională şi Centru de afaceri – Vidin, Bulgaria în calitate de lider, împreună cu Asociaţia Calafat – Duiven în calitate de partener, în cadrul Programului de Cooperare Transfrontalieră România – Bulgaria 2007 – 2013”.

Un prim obiectiv al proiectului, este acela de a încuraja tinerii din regiunea transfrontalieră să devină mult mai activi în abordarea activităţilor sportive, intensificând în acelaşi timp şi acţiunile comune care vizează sportul şi cultura. De asemenea, un alt obiectiv îl reprezintă   îmbunătăţirea condiţiilor în regiunea transfrontalieră pentru practicarea a 11 sporturi, precum şi sprijinirea capacităţii de susţinere pentru asociaţii sau cluburi sportive.

Ca grupuri ţintă, sunt tinerii sub 17 ani activi în sport, 22 asociaţii/cluburi sportive din zona transfrontalieră (11 din România), comunităţile din oraşele Vidin si Calafat.

Citeste mai multe pe actualitateacalafeteana.blogspot.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.