Avioane Craiova va fi privatizată. Ministerul Economiei demarează procedurile în acest sens

Avioane Craiova va fi privatizată. Ministerul Economiei demarează procedurile în acest sens

508
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 4,00)

Avioane Craiova, IAR Ghimbav şi Romaero vor fi privatizate, a anunţat, astăzi, ministrul Economiei Varujan Vosganian. Acesta a afirmat că decizia de a porni procedurile de privatizare la cele trei companii este cauzată de faptul că Avioane Craiova se află într-o situaţie critică, Romaero are datorii, iar IAR Ghimbav se confruntă cu o reducere dramatică a producţiei.

„La nivelul Ministerului Economiei am luat decizia de a porni procedurile de privatizare la IAR Ghimbav, întreprinderea de avioane din Craiova şi Romero. Decizia este luată la nivelul ministerului. Este vorba de unităţi care sunt implicate direct în capacitatea de apărare a României. Tot ce pot să fac eu acum este să evaluez oportunitatea şi piaţa pe aceste domenii. Procedural este nevoie de implicarea altor instituţii, fiind vorba de capacitatea de apărare. Dar la nivelul ministerului noi pornim activitatea de consultanţă şi de expertiză pentru privatizarea acestor trei”, a declarat Varujan Vosganian, citat de Agerpres.



2 COMENTARII

  1. #1
    Member
    Data de inscriere
     02-04-2013
    Mesaje
    152

    Cine mai urmeaza,mai avem ceva …?1

  2. #2
    Senior Member
    Data de inscriere
     02-05-2013
    Locatie
     craiova
    Mesaje
    513

    vin strainii.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.