Accidente de circulaţie grave, în Craiova şi zona Pieleşti (FOTO)

Accidente de circulaţie grave, în Craiova şi zona Pieleşti (FOTO)

602
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Primul eveniment rutier a avut loc aseară, la ora 19.00, pe D.N. 65, în afara localităţii Pieleşti. Şoferul, de 47 de ani, din Ploieşti, în timp ce conducea autoturismul, într-o curbă periculoasă la dreapta nu a adaptat viteza, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat în şanţul de colectare a apelor pluviale.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală gravă (fractura clavicula stânga 1/3 superioara cu deplasare) a lui I. IOAN, de 54 de ani din Ploieşti, pasager în autoturism, care a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova, fără a rămâne internat.

Conducătorul auto a fost testat cu etilotestul, care a indicat alcoolemie zero, iar pe numele său a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.
În aceeaşi seară, la ora 23.00, în Craiova, pe B-dul Ştirbei Vodă, B.ALEXANDRU, de 21 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism înmatriculat în Marea Britanie, din cauza vitezei excesive, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a lovit bordura din dreapta după care a acroşat autoturismul condus în aceeaşi direcţie de B.ROBERTA, de 18 ani, din Craiova, oprindu-se pe sensul opus de circulaţie.

În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară (TCC minor şi escoriaţii) a IOZEFINEI C., 24 de ani, din aceeaşi localitate, pasageră în primul autoturism.

După producerea accidentului, conducătorul auto B.ALEXANDRU a părăsit locul faptei fără încuviinţarea organelor de poliţie, fiind depistat ulterior pe raza municipiului Craiova, în jurul orei 01.30. A fost testat cu etilotestul, care a indicat alcoolemie zero, iar pe numele său a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor.

Conducere sub influenţa alcoolului

Azinoapte, la ora 00.58, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Craiova, l-au depistat pe G. ADRIAN, de 19 ani, din comuna Bucovăț, Dolj, în timp ce conducea autoturismul pe bd-ul Oltenia, având o concentrație de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducatorul auto a fost condus la UPU Craiova unde i-au fost recoltate două probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Celui în cauză i s-au întocmit acte premergătoare săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autoturism pe drumurile publice în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Member
    Data de inscriere
     17-11-2010
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    242

    Imi pare foarte rau de conducatorul Peugeot-ului pentru ca masina o va repara cu bani din buzunarul lui(sub nicio forma nu avea asigurare („londonezul”). Daca ar fi filtre mai des si acolo la semafor sa monteze camere pe care sa le si supravegheze cineva, poate s-ar mai potolii cu viteza asta. Bunica mea locuieste in zona si de fiecare data cand ma duc la ea trec toti pe rosu vin cu viteza, nu ai ce sa le faci decat sa ii eviti si sa te asiguri in intersectie de 2,3 ori mai ales cand treci pe verde. Pe mine ma amendeaza daca ma prind fara trusa de prim ajutor in masina dar pe ei nu ii aresteaza ca fac ce fac……

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.