Hoţul care a păgubit angajatele de la Inspecţia Socială Dolj a fost...

Hoţul care a păgubit angajatele de la Inspecţia Socială Dolj a fost prins

465
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

În cursul zilei de ieri, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Craiova l-au identificat şi reţinut pe Florin Zaharia, de 46 de ani, din Craiova, în sarcina căruia s-a stabilit faptul că este autorul furtului de bani, carduri bancare şi telefoane mobile, comis pe data de 09.04.2013 în dauna a şapte angajate ale Agenției Județene de Plăți și Inspecție Socială Dolj.

Conform IPJ Dolj, în urma activităților informativ-operative și de cercetare desfășurate de lucrătorii de investigații criminale din cadrul secției, în perioada ulterioară comiterii faptei, cu sprijinul șefilor birourilor de investigații criminale din cadrul polițiilor municipiilor Craiova și Ploiești, autorul a fost identificat și prins în municipiul Ploiești, Prahova, fiind preluat și condus pentru continuarea cercetărilor de o echipă de investigații criminale din cadrul Secției 1 Poliție Craiova.

În urma probatoriului administrat în cauză, până în prezent s-a dispus începerea urmăririi penale împotriva făptuitorului pentru comiterea infracțiunii de furt calificat, măsură ce a fost confirmată de procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, învinuitul fiind reținut pe bază de ordonanță de reținere pentru 24 ore și depus în CRAP Dolj.

Urmează ca în cursul zilei de astăzi să se dispună punerea în mișcare a acțiunii penale împotriva învinuitului Z.FLORIN și sesizarea instanței de judecată, în vederea arestării preventive a inculpatului.
Cercetările se vor continua de către colectivul de poliţişti constituit la nivelul Secţiei 1 Poliţie, pentru documentarea întregii activități infracționale desfășurate de inculpat.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.