Dolj: Accident de circulaţie din cauza consumului de alcool

Dolj: Accident de circulaţie din cauza consumului de alcool

719
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 1,00)

Un şofer de 28 de ani, din comuna Seaca de Câmp, care circula, azi-noapte, în jurul orei 03.30, în afara localităţii Tunarii Noi, în timp ce conducea autoturismul din direcţia Tunarii Noi către Piscu Nou, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile meteo – rutiere (carosabil umed) şi curbă la stânga, pe fondul consumului de alcool a pierdut controlul asupra direcţiei, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu pom de pe marginea drumului.

Din accident, a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului auto care a fost diagnosticat cu „traumatism cranio-cerebral acut, plagă contuză regiunea frontală, traumatism umăr stâng”.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,25 mg/l alcool pur în aerul expirat şi i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, iar pe numele său au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.