Craiova participă la cea mai mare bătaie cu apă colorată din ţară

Craiova participă la cea mai mare bătaie cu apă colorată din ţară

508
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Îmbracă un tricou alb, ia-ţi prietenii şi vino la prima bătaie cu apă colorată din Craiova, un eveniment care are loc în 14 orașe din România! „Hai să organizăm cea mai mare și frumoasă bătaie din țară și să arătăm că oltenii știu să își coloreze ziua într-un mod răcoritor!”, aşa sună invitaţia lansată de curând de AIESEC Craiova tuturor craiovenilor care doresc să se bucure de o activitate inedită.

Aşadar, tinerii şi nu numai din Bănie sunt aşteptaţi în număr cât mai mare, vineri, 19 iulie, de la ora 14.00, în Parcul „Nicolae Romanescu”, zona Debarcader, pentru cea mai mare bătaie cu apă colorată din ţară.

Evenimentul este organizat de AIESEC în toate oraşele în care organizaţia are filiere, în Craiova acţiunea fiind sprjinită de Primăria Municipiului Craiova. Organizatorii speră ca oltenii să-i „bată” la număr pe bucureşteni, arătându-le că sudul ţării nu „intră la apă” cu una, cu două. „În Bucureşti evenimentul a avut loc astăzi şi a strâns aproximativ 100 de persoane. Sperăm ca la Craiova să fie cel puţin 200. AIESEC pune la dispozitie colorantul, iar craiovenii trebuie doar să se înarmeze cu sticle şi pistoale cu apă. În plus, rugămintea noastră este ca toţi participanţii să poarte tricouri albe pentru a ne deosebi şi a nu uda pe nimeni altcineva„, ne-a precizat Isabela Catîru, vice-preşedinte Stagii Internaţionale AIESEC Craiova.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.