CCTD: Expoziţie de grafică şi pictură – “Nuanţe”

CCTD: Expoziţie de grafică şi pictură – “Nuanţe”

352
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Casa de Cultură „Traian Demetrescu” vă invită la vernisajul expoziţiei de grafică si pictură a artistelor: Tătucu Niculina şi Damian Simona-Laura, vernisaj intitulat „NUANŢE”‚ care va avea loc în Galleria de Artă Vollard a sediului instituţiei noastre, în data de 22 iulie 2013 orele 1700.
Artista Damian Simona-Laura este la prima expozitie, a urmat Şcoala Populară de Artă „Cornetti” – Craiova, Secţia Grafică, clasa profesorului Alfred Rece. De mic copil desenul a fost pasiunea ei.
A început să deseneze imitând desenele unei mătuşi care obişnuia să se joace cu ea desenându-i prinţese şi alte personaje de poveste. După terminarea liceului a intrat la Facultatea de Teologie din Craiova şi a urmat cursurile Şcolii Populare de Artă “Cornetti” secţia Grafică unde a învăţat să picteze icoane.
Tehnica de lucru este acrilic pe panză, icoanele sun realizate pe lemn folosind tempera cu ou si lucrările grafice sunt realizate în tuş şi creion.
Artista Tatucu Niculina a urmat Liceul de Artă „Marin Sorescu” – Craiova
A avut numeroase expoziţii printre care enumerăm :
Octombrie 2011, iunie 2012 – Foaierul Filarmonicii din Craiova
Mai 2013 – Casa de Cultură din Motru
Iunie 2013 – Foaierul Filarmonicii din Craiova
Lucrările sunt realizate în ulei pe pânză.
În deschidere susţine un recital de chitară clasică profesorul Gigi Smădoi de la Şcoala Populară de Artă „Cornetti” – Craiova

Sursa: http://www.oltenasul.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.