Crimă la Clinica I de Psihiatrie din Craiova: un pacient şi-a omorât...

Crimă la Clinica I de Psihiatrie din Craiova: un pacient şi-a omorât colegul de salon

661
5
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Autorul, un bărbat de 38 e ani, l-a ucis pe colegul de salon, în vârstă de 56 de ani, şi a fugit din spital. Evenimentul s-a petrecut în noaptea de vineri/sâmbătă. 

Potrivit anchetatorilor, ambii pacienţii fuseseră internaţi în spital săptămâna trecută – unul miercuri, iar celălalt joi, iar incidentul s-a petrecut în noaptea de vineri/sâmbătă. Agresorul i-a secţionat colegului de cameră venele mari din zona gâtului ceea ce a condus la decesul acestuia. În momentul în care cadrele medicale au intrat noapte în salon pentru a vedea dacă este totul în regulă au constat că unul dintre pacienţi este decedat, iar altul este agitat.

Imediat agresorul a fugit din spital, a mers prin Parcul „Nicolae Romanescu” şi a ajuns la domiciliul fratelui său care l-a convins că trebuie să se întoarcă la spital. Poliţiştii l-au întâlnit pe agresor însoţit de fratele său care îl aducea înapoi la clinica de psihiatrie.

Agresorul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru săvârşirea infracţiunii de omor la Penitenciarul Spital Jilav unde urmează să i se facă expertiza psihiatrică pentru a se constata dacă avea sau nu discernământ în momentul comiterii faptei.



5 COMENTARII

  1. #1
    De-al casei
    Data de inscriere
     02-04-2013
    Mesaje
    400

    Ce sa-l mai expertizeze,omu sigur e „calificat”.

  2. #2
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     18-09-2008
    Locatie
     Orasul Leilor,Craiova
    Mesaje
    630

    Grav,trebuiau sa fie supravegheati

  3. #3
    A%%
    De-al casei
    Data de inscriere
     07-03-2013
    Mesaje
    281

    Pacat ca nu a omorat doctorii…De ce un alt pacient nevinovat?…O asistenta, un doctor, ceva…Un politist corupt, un politician..Pacat.

  4. #4
    Oldtimer
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    1367

    N-au ce sa-i faca.. oameni nebuni nu au ce cauta in inchisori. Locul lor e in libertate

  5. #5
    Junior
    Data de inscriere
     23-05-2011
    Mesaje
    64

    Si-a dat foc la locuinta din comuna Birca, a fugit de acasa, asa a ajuns la psihiatrie , apoi ameninta ca se intoarce acasa isi omoara mama, si da foc si la casele vecinilor… Nu a mai apucat, in schimb …

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.