Infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice

Infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice

309
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

La data de 26.07.2013, ora 17.00, pe DN 54 A, în oraşul Dăbuleni, agenţi de poliţie aflaţi în serviciul de patrulare l-au depistat în trafic pe S.DANUT, 45 de ani, din localitate în timp ce conducea un autoturism având o concentraţie de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Cel în cauză a fost condus la unitatea medicală în vederea recoltării de probe biologice şi i s-a întocmit dosar penal conform OUG 195/2002,R.

Vineri, 26.07.2013, în jurul orei 16.15, pe DN 55, în comuna Bratovoeşti, o echipă a Serviciului Rutier l-a depistat în trafic pe S.SORIN, 18 ani, din localitate în timp ce conducea un moped neînregistrat şi fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Celui în cauză i s-a întocmit dosar penal.

În noaptea de 26/27.07.2013, pe strada Calea Craiovei din comun Galicea Mare, lucrători ai Secţiei 6 Poliţie Rurală Giubega l-au depistat în trafic pe D.MIHAI, 68 de ani, din Craiova în timp ce conducea un autoturism, proprietate personală, având o concentraţie de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Cel în cauză a fost condus la spital în vederea recoltării de probe biologice şi i s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice.

În noaptea de 26/27.07.2013, la ora 00.45, în comuna Călăraşi, pe strada Stadionului, D.OCTAVIAN, 29 de ani, din oraşul Dăbuleni în timp ce conducea un autoturism a intrat în coliziune cu un tractor agricol condus de P.MARIAN, 40 de ani, din localitate, rezultând avarierea uşoară a celor două vehicule, fără a fi înregistrate victime. Tânărul de 29 de ani a fost testat cu aparatul etilotest rezultând o concentraţie de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la unitatea medicală în vederea recoltării de probe biologice.
Deasemenea, poliţiştii au stabilită şi faptul că P.MARIAN nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule, fapt pentru care pe numele celor doi conducători auto au fost întocmite dosare penale pentru conducere sub influenţa băuturilor aloolice şi conducere fără permis.

Vineri, 26.07.2013, la ora 22.30, o patrulă intercomunală din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Nr. 3 Bucovăt în timp ce executau serviciul de patrulare l-au depistat în trafic pe C.SORIN, 39 ani, din Bucovat în timp ce conducea un autoturism sub influența băuturilor alcoolice. Cel în cauză a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost condus la Spitalul Nr. 1 Craiova unde a refuzat recoltarea probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei şi s-a sustras de la recoltarea probelor biologice d în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză a fost întocmit dosar penal conform prevederilor OUG 195/2002 R.

În seara zilei de vineri, 26 iulie a.c., în jurul orei 22.30, poliţişti din cadrul Secției 2 Poliție și jandarmi din cadrul GMJ Craiova aflându-se în serviciul de patrulare l-au depistat pe T.SORIN, 19 ani, din Craiova, în timp ce conducea un motoscuter fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.
Poliţiştii au întocmit în cauză acte premergătoare începerii urmăririi penale în conformitate cu prevederile legale.

La data de 26.07.2013, în jurul ore 22.45, o patrula mobilă de siguranţă publică formată din poliţişti ai Secţiei 5 Poliţie și jandarmi din cadrul GJMb. Craiova au depistat, pe strada George Enescu, pe P.FLORIN, 41 ani, din Craiova în timp ce conducea un motoscuter fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.
Oamenii legii au întocmit acte premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere fără permis.

În dimineaţa zilei de ieri, în jurul orei 05.00, în oraşul Filiaşi, pe B-dul Racoţeanu, agenţi de poliţie din cadrul Poliţiei oraş Filiaşi şi jandarmi din cadrul IJJ Dolj l-au depistat în trafic pe B.VIOREL, 23 ani, din comuna Stoina, judeţul Gorj în timp ce conducea un motoscuter neînregistrat, cu număr fals de înregistrare (fabricat artizanal) şi fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.
Poliţiştii doljeni i-au întocmit celui în cauză întocmit dosar penal în conformitate cu prevederile OUG 195/2002-Rep.

Sâmbătă, 27 iulie a.c., la ora 1745, în comuna Malu Mare, pe D.N. 55, lucrători ai Serviciului Rutier – BDNE l-au depistat în trafic pe F.GABRIEL, 24 ani, din localitate în timp ce conducea un motoscuter fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule şi fără ca motoscuterul să fie înmatriculat sau înregistrat. De asemenea acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,29 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Celui în cauză i s-a întocmit dosar penal OUG 195/2002-Rep.

În noaptea de 27/28.07.2013, ora 0030, în comuna Radovan, pe D.N. 56, lucrători ai postului de poliţie din localitate l-au depistat în trafic pe P.GRIGORIE, 46 de ani, din comuna Coţofenii din Dos, Dolj în timp ce conducea un moped fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule. Celui în cauză i s-a întocmit dosar penal.

În această dimineaţă, în jurul orei 05.00, în comuna Galicea Mare, poliţiştii din localitate aflându-se în serviciul de patrulare l-au depistat în trafic pe T.IONUŢ, 24 ani, din localitate în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere.
Poliţiştii i-au întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere.

Aseară, la ora 21.00, o patrulă din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Nr. 1 Craiova au oprit pentru control un autoturism condus de C.ALEXANDRU, 26 ani, din Craiova stabilindu-se că acesta avea permisul de conducere anulat.
Totodată, din verificări s-a stabilit faptul că I.MĂDĂLINA, 23 ani, din Oraş Balş, Olt, proprietara autoturismului, i l-a încredinţat celui în cauză spre conducere deşi cunoştea că acesta avea dreptul de a conduce autovehicule suspendat.
Pe numele celor doi a fost întocmit dosar penal conform O.U.G. 195/2002 R.

În noaptea de 27/28.07.2013, ora 01.15, poliţişti Secţiei Nr.2 Poliție Rurală Breasta l-au depistat în trafic pe M.ION, 37 ani, din comuna Pleșoi în timp ce conducea un autoturism având o concentrație de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, în cauză fiind întocmit dosar de cercetare penală conform OUG 195/2002R



1 COMENTARIU

  1. #1
    Senior Member
    Data de inscriere
     02-05-2013
    Locatie
     craiova
    Mesaje
    556

    Tot mai multi obositi in trafic…”afumati”

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.