Accidente circulatie

Accidente circulatie

379
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Aseară, în jurul orei 19.30, în afara comunei Afumaţi, pe D.J. 561 A, O.TITU, 36 ani, din localitate în timp ce conducea un moped, fiind în stare de ebrietate, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi s-a răsturnat pe partea carosabilă. În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a acestuia şi a soţiei LAVINIA, 26 de ani, pasageră pe moped, precum şi rănirea fiului în vârstă de 3 ani, deasemenea pasager.
Conducătorul mopedului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o concentraţie de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat. Celui în cauză i s-a întocmit dosar penal pentru conducere sub influenţa alcoolului şi vătămare corporală din culpă.

La data de 27.07.2013, ora 20.45, în Craiova, pe strada Potelu, R.CLAUDIU, 26 ani, din localitate în timp ce conducea o motocicletă pe fondul lipsei de experienţă şi a vitezei excesive, a pierdut controlul asupra direcţiei şi a lovit bordura trotuarului, după care s-a răsturnat.
Din accident a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului şi a lui M.RADU, 25 de ani, din aceeaşi localitate, pasager pe motocicletă.
Poliţiştii rutieri ajunşi la faţa locului au întocmit în cauză dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

În noaptea de 27/28.07.2013, ora 02.15, în comuna Ostroveni, pe D.N. 55 A, V.FLORIN, 21 ani, din comuna Sadova, Dolj în timp ce conducea un autoturism datorită vitezei excesive a pierdut controlul asupra direcţiei, a părăsit partea carosabilă şi a lovit zidul unui magazin. Din accident, a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului auto care a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind o concentraţie de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Celui în cauză i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei şi i s-a întocmit dosar penal conform prevederilor OUG 195/2002 R.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Senior Member
    Data de inscriere
     02-05-2013
    Locatie
     craiova
    Mesaje
    555

    Tot mai multe accidente in ultima vreme.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.