Craiova: Grup de hoţi, reţinuţi pentru comiterea mai multor infracţiuni de furt...

Craiova: Grup de hoţi, reţinuţi pentru comiterea mai multor infracţiuni de furt calificat (VIDEO)

704
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 4,33)

Polițiștii de la Secțiile 3 și 5 Craiova au identificat și reținut patru suspecți învinuiți de comiterea mai multor infracțiuni de furt pe raza municipiului Craiova.

În cursul zilei de ieri, în continuarea cercetărilor ce se efectuează în cadrul unor dosare penale aflate în lucru la Secțiile 3 și 5 Poliție Craiova, o echipă complexă formată din polițiști de la cele două subunități, cu sprijinul unei grupe de luptători de la SAS, în baza unei autorizații de percheziție emisă de Judecătoria Craiova, au efectuat percheziții domiciliare la locuințele unor suspecți de comiterea mai multor infracțiuni de furt.

În urma perchezițiilor efectuate au fost identificați, prinși și conduși la sediul Secției 3 Poliție B.HERCULE, 23 de ani, B.CRISTIAN, 27 de ani, I.ROBERT, 21 de ani, toți din Craiova, C.PÎRVU, 35 de ani, din comuna Iancu Jianu, Olt și L.N., de 17 ani, din Craiova.

La locuințele suspecților au fost identificate mai multe bunuri bănuite că provin din comiterea de infracțiuni, constând în ceasuri de damă și de bărbat, TV, telefoane mobile, bijuterii din aur și argint, etc.

Din probatoriul existent la dosar până în prezent, s-a stabilit că cei cinci făptuitori sunt autorii furtului comis în noaptea de 29/30.06.2013, în dauna părții vătămate V.ION, de unde au sustras bunuri în valoare de aproximativ 7000 lei, precum și a furtului comis în luna iulie a.c. în dauna unei societăți comerciale din Craiova, de unde au sustras profile din cupru, cauzând un prejudiciu de 39.500 lei.

Pe numele celor patru învinuiți majori au fost emise de mandate de arestare preventivă pe 30 de zile, pentru comiterea infracțiunii de furt calificat, polițiștii continuând cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale, iar învinuitul minor este cercetat în stare de libertate.



2 COMENTARII

  1. #1
    De-al casei
    Data de inscriere
     28-12-2008
    Mesaje
    464

    inchisoarea ii paste

    "Omul nu este nimic altceva decA¢t A®nsiruirea faptelor sale" Hegel
  2. #2
    Senior Member
    Data de inscriere
     02-05-2013
    Locatie
     craiova
    Mesaje
    633

    Unde e video,nu-l gasesc….?

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.