CAO Oltenia, în imposibilitatea de a furniza apă potabilă Calafatului

CAO Oltenia, în imposibilitatea de a furniza apă potabilă Calafatului

799
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Din cauza nivelului scăzut al fluviului Dunărea, fapt ce a produs și o avarie la Stația de captare Calafat, Compania de Apă Oltenia (CAO) SA este pusă în imposibilitatea de a furniza în mod normal apă potabilă către utilizatorii din Municipiul Calafat. De circa 48 de ore, personalul companiei lucrează continuu la remedierea avariei și găsirea de soluții pentru reluarea furnizării apei potabile, se arată într-un comunicat de presă al CAO Oltenia. 
„Vizavi de comunicatul dat de dl. Primar Mircea Guță în Ziarul de Calafat, în data de 13.08.2013, facem precizarea că Primăria Craiova nu are nici un fel de implicare, Primăria Calafat ca membră a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară ”Oltenia” (ADI) a delegat serviciul public de apă- canalizare către ADI, iar între ADI și CAO a fost încheiat Contactul de delegare a gestiunii serviciilor publice de apă și canalizare nr.122/ 12.05.2009, contract semnat de toți membrii ADI, inclusiv de dl. Primar Mircea Guță în calitate de reprezentant al CL Calafat.
Considerăm că situația existentă în Municipiul Calafat, în ceea ce privește alimentarea cu apă potabilă este una de forță majoră și rugăm Primăria Calafat și Consiliul Local Calafat, în calitate de proprietari ai stației de captare și tratare să ne sprijine în vederea reluării normale a alimentării cu apă potabilă.
Ne cerem scuze utilizatorilor serviciului de alimentare cu apă potabilă din Calafat pentru disconfortul creat prin această situație de forță majoră. Muțumim pe această cale tuturor celor care au fost implicați alături de noi până acum la normalizarea situației” – CONDUCEREA  CAO Oltenia.



3 COMENTARII

  1. #1
    Senior Member
    Data de inscriere
     03-06-2006
    Mesaje
    986

    Nu stiam ca apa de la robinet e si potabila …

  2. #2
    Oldtimer
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    1106

    ploua dne.puturi nu putem face?

  3. #3
    Senior Member
    Data de inscriere
     02-05-2013
    Locatie
     craiova
    Mesaje
    898
    Citat Mesaj initiat de cyborg
    Nu stiam ca apa de la robinet e si potabila …

    bine ai zis.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.