Eveniment sportiv pentru reabilitarea Spitalului de copii „Filantropia” din Craiova: CROSUL FILANTROPIEI

Eveniment sportiv pentru reabilitarea Spitalului de copii „Filantropia” din Craiova: CROSUL FILANTROPIEI

953
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Craiovenii sunt așteptați să participe la un cros caritabil organizat cu scopul strângerii de fonduri pentru reabilitarea Secției de Pediatrie a Spitalului Filantropia din Craiova.

Participarea la cros este deschisă tuturor celor care își doresc să contribuie la reabilitarea Secției de Pediatrie a Spitalului Filantropia cu o donație de 20 de lei, contravaloarea taxei de înscriere pentru adulți, respectiv 10 lei, contravaloarea taxei de înscriere pentru copiii sub 14 ani. Primii 3 adulți și primii 3 copii care vor trece de linia de start vor primi cupoane cadou oferite de magazinul Decathlon Craiova. De asemenea, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Dolj va oferi 12 trofee finaliștilor. Emil Săndoi și Natașa Raab, doi ambasadori de seamă ai campaniei de strângere de fonduri pentru reabilitarea Spitalului de copii din Craiova, vor premia finaliștii în cadrul unei ceremonii organizate la încheierea crosului, în Piața Mihai Viteazul.

În total, de la demararea campaniei „Împreună pentru o comunitate puternică” la începutul lunii iunie și până în prezent s-au strâns aproximativ 20.000 lei din donații și sponsorizări. La aceasta se adaugă și o sponsorizare din partea CEZ Distribuție constând în mobilier nou pentru toate saloanele și cabinetele din interiorul Secţiei de Pediatrie a Spitalului Filantropia. Craiovenii sunt încurajați să participe la această inițiativă prin înscrierea la Crosul Filantropiei, dar și cu un sms la numărul scurt 8865 pentru o donație în valoare de 2 Euro (Număr valabil în rețelele Cosmote, Orange și Vodafone. Nu se aplică TVA). De asemenea, oricine își dorește să doneze o sumă mai mare o poate face direct în contul dedicat campaniei, deschis la Banca Comercială Română: RO28RNCB0139041651320003.

DATA, LOCAŢIA ŞI TRASEUL DE DESFĂŞURARE A COMPETIŢIEI:

Data de desfăşurare: 18 august 2013

Ora de start: 09:30

Zona de start: Intersecția Străzii A.I. Cuza cu Calea București (Zona McDonald’s)

Zona de sosire: Piața Mihai Viteazu

Traseu: Strada A.I. Cuza (McDonald’s – Universitate – Teatrul Național M. Sorescu – Piața Mihai Viteazu)

MECANISMUL COMPETIŢIEI

4.1.   Cross-ul Filantropiei se adresează tuturor persoanelor fizice şi reprezentanţilor persoanelor juridice care își doresc să susțină campania de reabilitare a spitalului de copii din Craiova.

4.2.   Competiția va fi organizată pe două categorii de vârstă: copii (0 – 14 ani), respectiv adulți (peste 14 ani).

4.3.   Pentru a se putea înscrie în competiție, participanții majori trebuie să își asume pe proprie răspundere că sunt apți din punct de vedere fizic pentru a participa la cross.

4.4.   Pentru a se putea înscrie în competiție, participanții minori trebuie să completeze formularul de înscriere împreună cu un părinte sau cu un reprezentant legal care îşi va da acordul, pe propria răpundere, pentru participarea minorului la competiţie.

4.5.   Pentru a participa la competiţie, concurenţii trebuie să se înscrie:

4.5.1. online, folosind formularul disponibil pe site-ul http://impreuna.arti.ro/;

4.5.2. în persoană, folosind formularul disponibil la punctele de înscriere special amenajate în zona de start.

4.6.   Înscrierea la cross se va finaliza prin achitarea unei taxe de înscriere în valoare de 20 de lei pentru adulți, respectiv 10 lei pentru copii.

4.7.   Câştigătorii vor fi desemnaţi pe cele două categorii de vârstă, în funcţie de locul ocupat la trecerea liniei de sosire.

4.8.   Programul competiţiei „Cross-ul Filantropiei” va fi următorul:

  • ora 09:00-09:25 – înscrierea participanţilor; zona McDonald’s
  • ora 09:30 – startul oficial al competiţiei
  • ora 10:30-11:00 – festivitatea de premiere; Piața Mihai Viteazul

Asociația Română a Tinerilor cu Inițiativă și Centrul de Voluntariat Voluntaris vă aşteaptă duminică, 18 august, începând cu ora 9, la Crosul Filantropiei, un eveniment sportiv cu scop caritabil, organizat în parteneriat cu Primăria Craiova, Consiliul Municipal Local, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Dolj, Crucea Roșie Dolj, Palatul Copiilor Craiova și Muzeul Olteniei. Startul crosului se va da la ora 9.30, pe strada A.I. Cuza, la intersecția cu Calea București (zona McDonald’s), iar linia de sosire va fi în dreptul Pieței Mihai Viteazul.



2 COMENTARII

  1. #1
    Senior Member
    Data de inscriere
     02-05-2013
    Locatie
     craiova
    Mesaje
    944

    Foarte frumos din partea lor sa organizeze asa ceva,un ajutor binevenit.

  2. #2
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     18-09-2008
    Locatie
     Orasul Leilor,Craiova
    Mesaje
    666

    E bine ca se mai gandeste cineva si la asa ceva

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.