Polivalenta din Craiova lansează un concurs cu premii pentru iubitorii sporturilor de...

Polivalenta din Craiova lansează un concurs cu premii pentru iubitorii sporturilor de sală

954
4
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(5 voturi, media: 5,00)

Sala Polivalentă invită suporterii să participe activ la un proiect inedit. Mai precis, iubitorii sporturilor de sală (volei, baschet, handbal) şi nu numai, sunt invitaţi să scrie un mesaj de încurajare pentru jucătorii preferaţi sau echipa preferată pe o bucată de material textil, alb sau albastru.

Dimensiunea nu contează. Important este să nu fie mesaje tendenţioase, rasiste sau xenofobe. Mesajele pot fi inscripţionate cu marker sau imprimate şi vor fi depuse la Sala Polivalentă. Din ele se va confecţiona un banner uriaş care va fi afişat în Sala Polivalentă, în semn de apreciere pentru sportivii care reprezintă oraşul Craiova, dar în acelaşi timp şi pentru suporteri.

Cu această ocazie, este lansat şi un concurs. Cele mai interesante, inedite, haioase, cinci mesaje vor fi premiate, câştigătorii urmând să aibă acces liber pentru o luna la meciurile de etapa din competiţiile interne de baschet, volei şi handbal din Polivalentă. Acest concurs se va desfăşura până la data de 15 noiembrie 2013.

Foto: Daniel Botea



4 COMENTARII

  1. #1
    Oldtimer
    Data de inscriere
     02-05-2013
    Locatie
     craiova
    Mesaje
    1172

    Foarte bine,hai craioveni.

  2. #2
    Member
    Data de inscriere
     08-12-2007
    Mesaje
    120

    eu imi aleg sa sustin ceva mai mult decat celelalte echipe… echipa de volei masculin pentru ca ei sunt cei mai buni in momemtul de fata… as fi sustinut si pe cea mai slaba adica echipa de handbal masculin dar nu stiu nimic despre ei(parca nu ar exista)

  3. #3
    Oldtimer
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    1245

    tari baschetbalistii

  4. #4
    Senior Member
    Data de inscriere
     03-06-2006
    Mesaje
    996

    Ce tare cred ca o sa trimit si eu …

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.