Calafat: Cercetat penal pentru că a achitat taxa de pod cu o...

Calafat: Cercetat penal pentru că a achitat taxa de pod cu o bancnotă de 200 de euro falsă

480
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Poliţiştii de frontieră din Calafat au descoperit, astăzi, o persoană care intenţiona să achite taxa de pod cu o bancnotă falsă.
Bărbatul, cetăţean român, s-a prezentat după miezul nopţii, pe sensul de intrare în ţară, la volanul unui autocamion marca Daf. După efectuarea controlului de frontieră, şoferul autcamionului i-a înmânat casierului o bancnotă de 200 euro pentru a achita taxa de pod, bancnota care părea falsă.

Ulterior, acesta a declarat că nu avea cunoştinţă despre faptul că bancnota este falsă şi că o are de la un cetăţean bulgar care dorea să o schimbe în banconte cu valori mai mici, persoana în cauză oferindu-i două hârtii de 100 de euro.

Potrivit purtătorului de cuvânt al I.T.P.F. Giurgiu, comisar şef de poliţie Romică Ivănoiu, bancnota a fost reţinută pe bază de dovadă pentru continuarea cercetărilor, iar persoanei în cauză i s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de punere în circulaţie a unei monede de hârtie străine falsificate.



2 COMENTARII

  1. #1
    Oldtimer
    Data de inscriere
     02-05-2013
    Locatie
     craiova
    Mesaje
    1419

    La Puscarie cu astfel de Jokeri.

  2. #2
    Oldtimer
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    1404

    hm ce bulgar destept si roman prost

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.