Redistribuire alimente

Redistribuire alimente

353
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

​Primăria Municipiului Craiova prin Direcţia de Asistenţă şi Protecţie Socială anunţă persoanele beneficiare de venit minim garantat  şi persoanele încadrate în grad de handicap grav beneficiare de prevederile H.G. 600/2009, că datorită temperaturilor scăzute  activitatea de  redistribuire  a  alimentelor  ce provin  din stocurile  de intervenţie comunitare  va fi reluată începând  cu data de  15.02.2012  la depozitul  organizat  în incinta  RAT  Craiova – secţia 2 Depou Tramvaie din bulevardul Dacia nr.3-5.
​Fiecare dintre persoanele beneficiare de venit minim garantat  şi persoanele încadrate în grad de handicap grav către care se va redistribui stocul de alimente existent va primi câte 11 kg de orez, 1,5kg lapte praf şi 1 kg biscuiţi –în limita stocului disponibil.
          La ridicare titularul drepturilor prevăzute de H.G.nr.600/2009 trebuie să se prezinte cu:
– B.I/CI în original
          În situaţia în care titularul este în imposibilitatea de a se prezenta pentru a-şi ridica drepturile, alimentele se vor elibera pe bază de:
– B.I./C.I. titular şi persoana imputernicită/reprezentant legal/curator – originale
​      Distribuirea se va efectua în zilele de miercuri, joi şi vineri între orele 9.00 -15.00.
 
Relaţii la telefon: 0251/587220.
 
 
b



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.