FRF dă în judecată Universitatea Craiova

FRF dă în judecată Universitatea Craiova

1.118
8
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(7 voturi, media: 3,43)

Federaţia Română de Fotbal a anunţat, ieri seară, pe site-ul oficial, că îl va acţiona în judecată pe juristul FC Universitatea Craiova, Mircea Moise, „în legătură cu afirmaţiile calomnioase legate de înscrierea în Liga 2 a CS „U” Craiova”.

„Nu este prima oară când reprezentanţii SC Fotbal Club U Craiova SA, fie prin vocea juristului Mircea Moise, fie prin cea a administratorului său Adrian Mititelu, fac afirmaţii mincinoase la adresa FRF şi a conducerii sale. Un alt dosar în care Adrian Mititelu este acuzat de afirmaţii calomnioase (11668/63/2013) se află deja pe rolul Tribunalului Dolj. Afirmaţiile mincinoase ale reprezentanţilor SC Fotbal Club U Craiova SA se adaugă unei serii lungi de ameninţări la adresa reprezentanţilor justiţiei pentru a influenţa deciziile acestora şi de plângeri penale formulate împotriva judecătorilor din completele de soluţionare a cauzelor deschise abuziv împotriva FRF. FRF îşi rezervă dreptul de a acţiona în judecată reprezentanţii SC Fotbal Club U Craiova SA de fiecare dată când afirmaţiile mincinoase ale acestora vor afecta reputaţia FRF şi a conducătorilor acestei instituţii”, scrie frf.ro.

În legătură cu înscrierea CS U Craiova în Liga 2, FRF reaminteşte că acest loc a fost oferit de către Adunarea Generală autorităţilor locale ale Municipiului Craiova încă din anul 2012, fără ca acest lucru sa fie contestat până la înscrierea în competiţie a echipei formate în jurul Clubului Sportiv Universitatea Craiova. „Alegerea echipei care să fie înscrisă pe acest loc a aparţinut autorităţilor locale, dar FRF salută apariţia unei echipe care să ducă mai departe adevăratul spirit şi prestigiul de care s-a bucurat Craiova Maxima”, se arată în comunicat postat pe frf.ro.

Avocatul clubului FC Universitatea Craiova, patronat de Adrian Mititelu, Mircea Moise, a declarat, joi, la Judecătoria Sector 2, unde se judecă dosarul dezafilierii grupării oltene, că Primăria Craiova ar fi dat mită FRF două milioane de euro, pentru locul primit de CS „U” Craiova în Liga a II-a.

Sursa: Mediafax



8 COMENTARII

  1. #1
    Senior Member
    Data de inscriere
     17-08-2010
    Mesaje
    587

    adevarul este ca cei da la FRF sunt f corecti si cinstiti,ca si olga…..dar niciodata nu iese fum fara foc…

  2. #2
    Junior
    Data de inscriere
     09-12-2006
    Mesaje
    88
    Citat Mesaj initiat de ARTHUNTER
    adevarul este ca cei da la FRF sunt f corecti si cinstiti,ca si olga…..dar niciodata nu iese fum fara foc…

    Așa o fi, problema este ca daca afirmi sus și tare, in public, la TV, ca sunt incorecti și necinstiți, ar trebui să și dovedești ce spui, nu cu insinuări de genul: „intrebati-o pe doamna primar”, sau „stenogramele spun multe”.

  3. #3
    Oldtimer
    Data de inscriere
     02-05-2013
    Locatie
     craiova
    Mesaje
    1468

    Pentru asta egzista dreptul la replica,insa atunci cand vorbesti ceva ce nu poti confirma sau demonstra…lucrurile o iau razna impotriva celui ce face afirmatiile nefondate.

  4. #4
    Rocker
    Data de inscriere
     10-05-2010
    Locatie
     St. Mesmin
    Mesaje
    971

    Este un fapt indubitabil: Sandu, Mititelu si Dragomir isi vor contiuna duelurile calomnioase dupa gratii. Din pacate si la TV.

    "Nu A®nA£elegi un lucru pe deplin decA¢t dacAƒ poA£i sAƒ i-l explici bunicii." <Albert Einstein>
  5. #5
    A%%
    De-al casei
    Data de inscriere
     07-03-2013
    Mesaje
    422

    LOL : – )
    Ce spuneam intr-un post anterior s-a si produs.
    Cred ca asta este si sfarsitul acestui gentleman si a doua cadere a clubului U Craiova. E a doua oara cand il conduce spre dezastru.
    Pacat de ”U” si de Craiova.
    Daca eu te fac hot si curva, ii musai sa si probez. Oameni de sport…
    Cred ca acest om este manipulat de ”cineva”, dar rezultatele POZITIVE nu apar. Nici dovezi, nici indicii ca ar exista, nici coruptie la Liga or Federatie. Cam nimic. Nimic in interesul craiovenilor.
    Si, mai ales, nici fotbal la Craiova.

  6. #6
    Oldtimer
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    1432

    la gigi cu toti

  7. #7
    Racer
    Data de inscriere
     21-05-2007
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    85

    Inca o data Mititelu ne demonstreaza cat este de prost.. In loc sa stea in banca lui si sa-si vada de procesul cu dezafilierea
    E un specimen rar, poate chiar unic

    (OO=[][]=OO) BMW 4ever
  8. #8
    Oldtimer
    Data de inscriere
     03-06-2006
    Mesaje
    1014

    Of … ca nu ii mai inghite pamantu si pe astia de la FRF si pe aia de la LPF …

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.