Pudicii au câştigat: Bărbatul şi femeia nud din centrul Craiovei au fost...

Pudicii au câştigat: Bărbatul şi femeia nud din centrul Craiovei au fost înlocuiţi. Tot cu un nud

1.596
21
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(4 voturi, media: 5,00)

Controversatul grup statuar, reprezentând nudurile unui bărbat şi al unei femeie care dansează, a fost ridicat din zona pasajului subteran din Craiova. Municipalitatea vrea să împace, astfel, doleanţele craiovenilor care s-au simţit lezaţi de goliciunea statuilor. De altfel, nuditatea sculpturilor a făcut, în ultimele zile, subiectul mai multor ziare centrale, după ce municipalitatea le-a îmbrăcat pentru a promova Festivalul „Pelendava” care a avut loc week-end-ul trecut pe Stadionul municipal din Bănie.

Locul grupului statuar a fost luat de o altă sculptură nud. Potrivit reprezentanţilor Primăriei Craiova, craiovenii s-au simţit deranjaţi de prezenţa bărbatului gol şi nu atât de cea a doamnelor dezbrăcate. „Au existat numeroase sesizări şi nemulţumiri faţă de amplasarea acelei statui în oraş, mai ales din cauza bărbatului nud, aşa încât municipalitatea a decis înlocuirea ei cu o altă statuie. Este tot un nud, de femeie. Grupul statuar cu femeia şi bărbatul dansând va fi mutat în Parcul Nicolae Romanescu„, ne-a precizat purtătorul de cuvânt al Primăriei Craiova, Ionuţ Pîrvulescu.



21 COMENTARII

  1. #21
    Senior Member
    Data de inscriere
     16-11-2012
    Locatie
     Somewhere on Earth
    Mesaje
    635

    Nu va mai dati silinta sa aratati craiovenilor ce este cultura. Suntem blocati in secolul XI, nu ne aflam in XXI. De astefel toata tara se afla intr-un stadiul de regresie mintala, a se vedea ratingul emisiunilor TV cu fufe si stupizi si muzica ascultata cu sunetul la maximum(maneles mo nepoate).

    "Nu sunt destept,dar cand privesc in jur prind curaj."Ion Creanga"Niciodata nu este mai injosita specia umana decat atunci cand ignoranta este inarmata cu puterea."Voltaire"Somnul ratiunii naste monstri."Goya"Un popor de oi naste un guve de lupi." Edward R. Morrow

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.