Confruntare unică între SCM U Craiova şi Steaua Bucureşti. Echipa promite să...

Confruntare unică între SCM U Craiova şi Steaua Bucureşti. Echipa promite să apere onoarea Băniei

745
4
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Încrezători în forţele proprii, dar conştienţi de potenţialul adversarilor, baschetbaliştii craioveni sunt pregătiţi să-i înfrunte pe jucătorii de la Steaua Bucureşti în meciul programat miercuri, 9 octombrie a.c., la Sala Polivalentă din Craiova, în cadrul etapei a doua din Liga Națională de Baschet Masculin.

„Steaua este o echipă bună (…) serioasă şi puternică. Jucătorii vin hotărâți să câștige, vor juca agresiv și în forță”, a caracterizat Andelko Mandic echipa din capitală, pe care elevii săi urmează să o întâlnească miercurea aceasta, de la ora 19.00.

La fel de important ca toate meciurile, duelul dintre Craiova şi Bucureşti este, însă, şi unul „simbolic”, în care orgoliul îşi are locul lui, după cum a afirmat managerul echipei de baschet, Marius Toma. „Este singurul duel din acest sezon împotriva acestei echipe, este un meci simbol pentru noi și trebuie să apărăm onoarea Craiovei. Craiova joacă o singură dată cu Steaua în acest sezon. La fotbal nu putem, la volei s-au retras, așa că acest meci este special pentru noi. Facem un apel la suporteri să vină la meciul anului”, a declarat Toma în cadrul unei conferinţe de presă organizată astăzi.

La rândul său, antrenorul Mandic spune că jucătorii săi vor trebui să se concentreze mai mult pe apărare, aceasta fiind cheia succesului: „Sunt sigur că nu vom avea probleme, dacă ținem la apărare”, a subliniat acesta.

Conducerea clubului din Bănie lansează o invitaţie de participare tuturor craiovenilor care vor să le fie alături jucătorilor şi să sprijine echipa de baschet a Craiovei.



4 COMENTARII

  1. #1
    Addicted!
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    1655

    ii mancam

  2. #2
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     18-09-2008
    Locatie
     Orasul Leilor,Craiova
    Mesaje
    751
    Citat Mesaj initiat de niculicitavi
    ii mancam

    cand e vorba de steaua indiferent de ramura sportiva toti nedorim victorie la scor cat mai mare

  3. #3
    Newcomer
    Data de inscriere
     16-03-2009
    Mesaje
    18

    ce pert este biletul ?

  4. #4
    Oldtimer
    Data de inscriere
     03-06-2006
    Mesaje
    1039

    Au jucat bine … dar au pierdut pe mana lor avantaju de 14 puncte … iar la sfarzi pizdigusa aia de arbitra … ne-a defavorizat …

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.