Calafat: Un sirian a încercat să intre în ţară cu o carte...

Calafat: Un sirian a încercat să intre în ţară cu o carte de identitate împrumutată de la un bulgar

853
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – PTF Calafat au depistat un cetăţean sirian care a încercat să intre ilegal în ţară fosindu-se de documentul de identitate al unui cetăţean bulgar.

Bărbatul s-a prezentat la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat cu o carte de identitate bulgărească pentru a intra în ţară călătorind cu un microbuz marca Renault.

Procedând la verificarea documentului, poliţiştii de frontieră au constatat că persoana prezentă la controlul de frontieră nu corespunde cu cea din fotografie.

Conform protocolului româno-bulgar încheiat, persoana şi documentul au fost predate Poliţiei de Frontieră Bulgare în vederea stabilirii identităţii reale a persoanei în cauză şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Totodată, partea bulgară ne-a comunicat că în urma cercetărilor a rezultat faptul că persoana în cauză este cetăţeanul sirian Said M., în vârstă de 21 ani.



3 COMENTARII

  1. #1
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     29-01-2006
    Mesaje
    690

    nu stia de faza cu berbecutii probabil, gen haisan

  2. #2
    Addicted!
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    1651

    de tata.vrea si el in saracia noastra

  3. #3
    Addicted!
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    1669

    probabil la ei este mai rau decat la noi

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.