Poliţiştii doljeni cercetează patru persoane pentru tăiere ilegală de arbori şi furt...

Poliţiştii doljeni cercetează patru persoane pentru tăiere ilegală de arbori şi furt de material lemnos

288
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

În dimineaţa zilei de ieri, poliţiştii doljeni au fost sesizaţi de către R.IOAN, pădurar în cadrul Ocolului Silvic Filiaşi cu privire la faptul despre faptul că în noaptea de 06/07.02.2012, persoane necunoscute, au tăiat şi sustras material lemnos din pădurea proprietatea Ocolului Silvic Filiaşi.
În temeiul sesizării lucrători ai Formaţiunilor Investigaţii Criminale şi Ordine Publică Filiaşi au demarat cercetările, în aceeaşi zi fiind identificaţi: M.COSMIN, 25 de ani, D.PETRE, 26 de ani, D.ION, 23 ani şi T.PAUL, 31 de ani, toţi din Filiaşi.

Din investigaţiile poliţiştilor a rezultat faptul că suspecţii, în noaptea de 06/07.02.2012, au tăiat şi sustras din pădurea respectivă, 9 arbori din specia gârniţă, cu diametrele cuprinse între 13 şi 20 cm. Ulterior, aceştia au valorificat materialul lemnos pe raza oraşului Filiaşi, în schimbul sumei de 350 lei.
Poliţiştii au întocmit în cauză acte premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăiere ilegală de arbori şi furt de material lemnos.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.