Cele mai performante societăţi din Dolj intră în „Topul Firmelor”, ediţia XX

Cele mai performante societăţi din Dolj intră în „Topul Firmelor”, ediţia XX

2.682
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Cei mai importanţi operatori economici din judeţ, care au reuşit să sfideze recesiunea, reuşind să aibe performanţe economico-financiare notabile în anul 2012, vor fi premiaţi în cadrul evenimentului „Topul Firmelor”, ediţia XX, organizat de Camera de Comerţ şi Industrie Dolj. Premierea va avea loc joi, 21 noiembrie 2013, la Hanul Andriţei din Craiova.

În cadrul „Topului Firmelor” companiile de succes din Dolj sunt recompensate pentru munca, pasiunea, perseverenţa şi tenacitate prin care şi-au respectat angajamentul pentru excelenţă.

La ediţia din acest an, au fost selectate 740 de companii, din aproximativ 17.000 de societati care au depus bilanţul la Direcţia Generală a Finanţelor Publice Dolj pentru anul 2012. Dintre acestea, numai 1.400 au întrunit criteriile de eligibilitate (cifră de afaceri netă, profitul din exploatare, rata profitului din exploatare, eficienţa utilizării resurselor umane, eficienţa utilizării capitalului angajat etc.) şi s-au calificat pe unul din cele zece locuri ale clasamentului.

Şase domenii, şase premianţi

Repartizate pe sase domenii de activitate distincte, pe primul loc al clasamentului se află 304 firme, care au realizat o cifră de afaceri de 5.055.571.475 lei şi un profit de 502.597.690 lei, având peste 28.500 de angajaţi.

Domeniul cu cel mai mare număr de laureaţi – companii aflate pe locul I al clasamentului – este cel al Industriei, de unde provin 92 de socităţi. Acesta este urmat de Servicii, cu 87 de societăţi fruntaşe, Comerţ şi Turism, cu 63 de premianţi, Cercetare şi Dezvoltare – cu 27 de societăţi, Construcţii – 20 de premianţi şi Agricultură, cu 15.

În cadrul evenimentului, CCI Dolj va lansa Catalogul „Topul Firmelor”, care va servi drept instrument de referinţă celor care caută să identifice oportunităţi şi contacte de afaceri în judeţ.

La Ediţia XX, una aniversară – vor participa a peste 400 de invitaţi, respectiv premianţii Topului din acest an, parlamentarii de Dolj, oficialităţile locale şi judeţene.

Sursa: Camera de Comerţ şi Industrie Dolj



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.