Scrisoarea mea către sufletul bun

Scrisoarea mea către sufletul bun

1.219
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(13 voturi, media: 4,62)

„Sunt Corina, un copil care as dori sa pot spune ce simt, dar asa a fost sa fie, sa nu pot inca. Nu pot vorbi si nu pot merge si la fel ca mine sunt multi copii cu dizabilitati. Lucrez cu terapeutii cat pot in fiecare zi si mereu ma gandesc ca va veni o zi in care sa pot sa le spun parintilor mei: Mami, Tati va iubesc! Parintii mei ma iubesc si lupta in fiecare zi pentru mine. Pentru mine si pentru alti 100 de copii au infiintat Asociatia ACCES, asociatia copiilor cu CES si daca vei urmari pagina noastra de Facebook AccesRomania o sa poti sa ma vezi pe mine si prietenii mei, copiii si parintii ACCES”.

Asociatia Acces este suportul esential pentru 100 de familii care au copii cu dizabilitati. „Noi, parintii, cunoastem foarte bine greul si sacrificiul de care este nevoie pentru a ne sustine copiii in lupta lor cu recupererea medicala, tratamentele si chiar cu acceptarea lor in societate.

Terapiile sunt complexe si reusita lor depinde de perseverenta zilnica si de coerenta lor. Din pacate, nu toate sedintele pot fi decontate de CAS si totusi copiii trebuie sa faca recuperare medicala pana nu este prea tarziu, ei nu au timp sa astepte.

Redirectioneaza prin formularul 230 pe anul 2014 2% din impozitul pe venit si ajuti la sustinerea luptei parintilor pentru recuperarea sanatatii copiilor lor care sufera de diferite afectiuni neuromotorii, asociate, sindrom down, intarziere mentala sau autism si care sunt parte din ACCES.

Descarca Formularul ACCES Formular _230_2014
, completeaza-l si trimite-l catre ACCES ROMANIA sau depune-l direct la Directia Financiara. Astfel, copiii vor putea sa-ti multumeasca pentru dorinta ta de bine,

Multumesc!



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.