Primăria va semna contractul cu SRL-ul de Salubritate

Primăria va semna contractul cu SRL-ul de Salubritate

699
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

CRAIOVA. Primăria Craiova va semna cu SRL-ul municipal contractul de salubrizare, procedura fiind una de negociere directă, au anunţat ieri edilii. Ambele părţi îşi arogă meritele pentru ieşirea din impas.
După ce vicele Dincă anunţa rezolvarea la ANRMAP a ”incompatibilităţii” SRL-ului municipal în relaţia cu primăria, Antonie Solomon a replicat, precizând că primăria va semna contractul cu SC Salubritate Craiova SRL şi aruncând responsabilitatea întârzierii aupra conducerii SRL-ului.
“Eu vreau să spun că stăpânim situaţia. Craiova va fi mai curată. Ei, acolo la Salubritate, au dormit în cizme şi au pus un tehnician să se ocupe de licenţa pentru salubritate. Anul acesta, problema este rezolvată. Acum trei zile a fost o delegaţie a Primăriei la ANRSC şi au rezolvat situaţia. O să facem contract cu Salubritatea, nu o să facem licitaţie ci negociere directă. Pe mine nu mă interesează răspunsul ANRMAP care este ambiguu şi nu este nici măcar oficial”, a declarat Solomon.

În replică, directorul SRL-ului municipal, Flavius Sirop, salută replierea “specialiştilor din primărie”, despre care spune că nici nu l-au băgat în seamă înainte să obţină dezlegare de la Bucureşti.
“Îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru că a dat specialiştilor primăriei mintea românului cea de pe urmă. Aceasta e soluţia propusă de mine de acum 3 săptămâni când i-am făcut incompetenţi, pentru că veniseră cu o propunere aiuristică de alipire la o regie. A trebuit să bat de două ori drumul Bucureştiului pentru a obţine un răspuns favorabil ca să mă ia şi oamenii primăriei în seamă”, de declarat Sirop.

Sursa: oradedolj.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.