Cursuri gratuite de teatru pentru studenţii Universităţii din Craiova

Cursuri gratuite de teatru pentru studenţii Universităţii din Craiova

1.028
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Studenţii Universităţii din Craiova vor beneficia, din 1 martie, de cursuri gratuite de teatru prin care să îşi dezvolte latura socială şi artistică. Trupa de teatru amator „Face Act” a Casei de Cultură a Studenţilor din Craiova invită marţi, 4 martie, la ora 12.00, studenţii Facultăţii de Agricultură şi Horticultură din Craiova, în sala L114 din campusul Agronomie, la prezentarea proiectului „Educaţie prin Teatru”.

Proiectul este implementat de Casa de Cultură a Studenţilor, prin trupa de teatru „Face Act”, coordonată de actriţa Mirela Găman, în parteneriat cu Universitatea din Craiova şi Asociaţia Craiova Capitală Culturală Europeană 2021.

Proiectul a pornit de la ideea că fiecare tânăr trebuie să creadă în propriile forţe. Acesta este şi îndemnul nostru pentru ei. Să îndrăznească să creadă în ei şi noi le garantăm că o să fie surprinşi de ce o să descopere în interiorul lor”, a declarat actriţa Mirela Găman, coordonator proiect.

Cursurile vor avea loc în fiecare marţi şi joi, de la ora 18:00.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Addicted!
    Data de inscriere
     02-05-2013
    Locatie
     1n 743 Fu7ur3
    Mesaje
    1966

    Pai credem in propriile puteri dar nu avem locuri de muca.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.