Crin, cu rubrica Meteo la PNL Dolj: Le-am cerut să îngheţe conflictul...

Crin, cu rubrica Meteo la PNL Dolj: Le-am cerut să îngheţe conflictul până pe 26 mai

333
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Şeful PNL, Crin Antonescu, a descins la Craiova, la delegaţia permanentă a liberalilor doljeni, sfătuindu-i să tragă tare la europaramentare şi să se răfuiască după scrutinul din 25 mai. 

Preşedintele liberal a declarat că nu doreşte schimbarea lui Mihai Voicu din fruntea organizaţiei judeţene PNL, cel puţin deocamdată, în ciuda valului masiv de dezertări la PSD din ultima săptămână.

“Eu mi-am declarat în continuare încrederea în Mihai Voicu şi în actualul birou judeţean. Sigur că şi colegii care sunt la ora actuală nemulţumiţi se bucură şi ei de încrederea şi de prietenia mea. Eu le-am cerut însă ca PNL Dolj să devină un conflict îngheţat până în data de 26 mai şi să se mobilizeze toţi pentru campania de la europarlamentare”, a declarat Crin Antonescu la ieşirea de la şedinţa liberalilor doljeni de la Filarmonica Oltenia din Craiova.

 

 

Sursa: http://www.oltenasul.ro



3 COMENTARII

  1. #1
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     craiova brazda
    Mesaje
    955

    mda////////

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  2. #2
    Spammer
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    2539

    a mai ramas cineva?

  3. #3
    Spammer
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    2163

    A venit primăvara.. a răsărit un… crin..

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.