Au început lucrările de reabilitare şi modernizare pentru străzile Râului şi Caracal

Au început lucrările de reabilitare şi modernizare pentru străzile Râului şi Caracal

295
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Primăria Municipiului Craiova anunţă că au început lucrările de reabilitare şi modernizare pentru străzile Râului şi Caracal  – componente  din cadrul proiectului “Reabilitarea infrastructurii rutiere pe relaţia Nord-Sud-Est a Polului de Creştere Craiova, în vederea fluidizării traficului în Zona Metropolitană Craiova” – proiect finanţat prin P.O.R, Axa Prioritară 1, Domeniul Major de Intervenţie1.1

În acest sens, pe cele două artere rutiere, pe o perioadă de 5 luni pentru strada Caracal şi 18 luni pentru strada Râului, se vor desfăşura lucrări ce vizează partea carosabilă, trotuarele, realizarea de piste pentru biciclete şi amenajarea unor spaţii de parcare adiacente carosabilului.

Conform documentaţiilor de management de trafic, aprobate pentru cele două străzi, lucrările se vor desfăşura eşalonat pe tronsoane, cu restricţii de circulaţie şi devieri ale traficului pentru fiecare etapă în parte. În zonele supuse intervenţiilor accesul autovehiculelor  riveranilor va fi limitat şi se va face în condiţii de şantier. De asemenea, se va asigura accesul vehiculelor de intervenţii pentru situaţii de urgenţă.

Rugăm conducătorii auto care tranzitează zonele de lucrări să se conformeze semnalizărilor rutiere ce vor fi instituite şi ne cerem scuze rezidenţilor din zonele de intervenţie pentru neplăcerile temporare cauzate de lucrări.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.