Craiova: O elevă a aflat cu întârziere că este bolnavă de TBC

Craiova: O elevă a aflat cu întârziere că este bolnavă de TBC

882
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Alertă la o şcoală din Craiova, unde o elevă a fost diagnosticată cu tuberculoza. Toţi colegii fetei au făcut teste şi aşteaptă astăzi rezultatele. Directorul Şcolii Gimnaziale Decebal din Craiova spune că a anunţat imediat autorităţile sanitare şi au fost luate toate măsurile de siguranţă.

Eleva bolnavă învăţa la Şcoala Gimnazială Decebal din Craiova. Conducerea unităţii de învăţământ a aflat de la familia ei că a fost internată pentru TBC. Directorul şcolii spune că au fost luate toate măsurile de siguranţă.

„Cabinetul medical s-a mobilizat foarte repede şi a urmat întreaga procedură care se impune ân această situaţie. Adică informarea DSP, informarea Spitalului de Boli Infecţioase”, afirmă Emilia Lungulescu, director la Şcoala Gimnazială Decebal.

Colegii spun că fata se simţea rău de mai multe luni şi a fost la control, însă medicii nu şi-au dat seama că are tuberculoză. În ultima vreme, fata nu a mai venit la şcoală.

Sursa: tvr.ro



2 COMENTARII

  1. #1
    Spammer
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    2561

    bine ca au aflat.

  2. #2
    Spammer
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    2174

    De ati sti cate persoane inca mor pe capete de aceasta boala… Pluteste in aer TBCul in Craiova.. multe persoane tinere din pacate..

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.