De sărbători, Pan Group dăruieşte cu bun gust

De sărbători, Pan Group dăruieşte cu bun gust

317
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Pentru al 15-lea an consecutiv, în prag de sărbători, Pan Group este alături de bătrânii din Căminul pentru Persoane Vârstnice și de copiii din Centrul de Plasament ,,Vis de copil,, în încercarea de a aduce puţină bucurie persoanelor instituţionalizate în aceste centre.
Azi, 11 aprilie 2014, începând cu ora 13.30, PAN GROUP va vizita Căminul de Persoane Vârstnice din str. Tabaci nr. 3 și Centrul de Plasament pentru Copilul cu Handicap ,, Vis de copil,, din Craiova oferind „daruri dulci”.
“Dăruiește cu bun gust” este numele campaniei sociale începute de PAN GROUP cu mai bine de 15 ani în urmă. Campania își propunea atunci, ca și acum, să sădească în sânul comunității din care face parte sentimentul responsabilității sociale. Astfel, inainte de sărbatorile de Paşti si de Craciun, Pan Group oferă persoanelor instituţionalizate in centrele amintite produse alimentare dar si un gând bun.
Continuând tradiția, și anul acesta în preajma Paștelui, PAN GROUP sărbătoreşte dăruind.
Peste 300 de bătrâni aflaţi în îngrijirea Căminului de Persoane Vârstnice și 20 copii aflaţi in Centrul de Plasament pentru Copilul cu Handicap vor primi și anul acesta darurile „cu bun gust” de la Pan Group.
Cei care vor fi împreună cu noi “mesagerii sărbătorilor” adăugând darurilor noastre zâmbet, căldură sufelteasca dar și micuțe daruri făcute chiar de mânuțele lor sunt copiii clasei a III a D a Şcolii Gimnaziale “Mircea Eliade” din Craiova.
Împreună împărțim daruri pentru trup și suflet. Vă așteptăm!



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.