Circulația trenurilor între Drobeta-Turnu Severin și Craiova ar putea fi închisă mai...

Circulația trenurilor între Drobeta-Turnu Severin și Craiova ar putea fi închisă mai multe săptămâni

372
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Reprezentanții Regionalei CFR Craiova care au mers duminică în sectorul feroviar afectat de inundații au declarat, pentru AGERPRES, că nu este exclusă închiderea circulației trenurilor între București și Timișoara prin Drobeta-Turnu Severin.
Potrivit acestora, o viitură puternică a avariat terasamentul căii ferate între stațiile CFR Prunișor și Igiroasa pe o distanță de 300 de metri, situație care i-a obligat să întrerupă circulația feroviară în zonă.

Comisia prezentă la fața locului evaluează distrugerile și caută să identifice soluții urgente pentru refacerea tronsonului astfel încât acesta să nu pună în pericol siguranța circulația trenurilor și viața călătorilor.

Conform precizărilor purtătorului de cuvânt al Grupei operative județene din Mehedinți, Dumitru Antonie, trenurile de persoane dinspre Timișoara vor opri în stația Gîrnița, unde călătorii vor fi îmbarcați în autocare și transportați circa patru kilometri în stația CFR Igiroasa pentru a urca în trenurile către București.

‘De asemenea, persoanele care vin dinspre București sunt obligați să coboare la Igiroasa vor fi gratuit transbordați în autocare și duși în trenurile formate la Gîrnița până la refacerea infrastructurii distruse de inundații’, a afirmat Antonie.

Sursa: AGERPRES



3 COMENTARII

  1. #1
    0-day Member
    Data de inscriere
     19-04-2014
    Mesaje
    4

    Foarte usor sa dai un ordin din birou iar sarmani oameni sufera

  2. #2
    A%%
    Oldtimer
    Data de inscriere
     07-03-2013
    Mesaje
    1077

    Bandiți.

  3. #3
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     craiova brazda
    Mesaje
    1159

    up//////////////

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.