Claudiu Lăzeanu, câştigătorul concursului ,,De ce votez la alegerile europene din mai...

Claudiu Lăzeanu, câştigătorul concursului ,,De ce votez la alegerile europene din mai 2014?”

1.192
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(4 voturi, media: 5,00)

Concursul ,,De ce votez la alegerile europene din mai 2014?” organizat în perioada 10 februarie – 30 aprilie 2014 l-a desemnat câştigător pe Claudiu Lăzeanu.
Competiția s-a desfășurat pe mai multe etape şi a avut 7 finaliști ale căror răspunsuri au fost postate pe site-ul Centrului de Informare Europe Direct, www.europedirect.mpe.ro.

,,Votez în primul rând cu simțul responsabilității civice și totodată votez omul care poate ajuta țara la dezvoltarea politicilor sociale din România cu noi standarde ale UE. Votez, schimb, este dreptul meu!”, răspunsul lui Claudiu Lăzeanu a fost cel care a acumulat cele mai multe like-uri.
Claudiu Lăzeanu este masterand în anul al II-lea la Facultatea de Drept și Științe Sociale la specializarea “Dezvoltare comunitară și integrare europeană”. El a subliniat că nu este nepăsător la problemele societății și se implică activ în acțiuni de voluntariat de câte ori are prilejul. ,,Prezența la vot nu este doar o necesitate, ci un drept constituțional pe care trebuie să-l fructificăm, atunci când dorim o schimbare a vieții sociale” a mai adăugat acesta..

Premiul câștigatorului a fost oferit de Centrul de Informare EUROPE DIRECT Craiova și Asociaţia „Mereu pentru Europa” și a constat într-o tabletă de ultimă generație.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.