11 poveşti de succes

11 poveşti de succes

609
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Facultatea de Drept şi Ştiinţe Sociale, Aula Magna a găzduit miercuri, 14 mai, evenimentul 11even Experience.

Pornind de la presima că emoţiile conduc la acţiune, evenimentul a adus în acelaşi spaţiu persoane care au trecut prin experienţe de viaţă ce i-au ajutat atât în plan personal, cât şi în dezvoltarea afacerilor. 11even Experience a abordat două teme principale: humanizing work şi bringing joy in life. Humanaizing work s-a focalizat pe 3 caracteristici: echipare, claritate şi inovaţie, în timp ce segmentul al II-lea a avut în centru: echilibrul, viziuna şi comunitatea.

Totul a fost centrat în jurul cifrei 11: 11 invitaţi care au avut la dispoziţie 11 minute pentru a-şi prezenta povestea: debutul, dar şi greutăţile întâmpinate de-a lungul vieţii.

Cristi Spulbăr, Consultant financiar şi Profesor universitar a avut ca subiect influenţa limbajului pozitiv şi a ţinut să prezinte cele 11 cuvinte care au asigurat suport carierei şi imaginii lui:natură, educaţie, sănătate, credinţă, muncă, echilibru, iubire, serenitate, frumuseţe, performanţă şi studiu.

Fiecare invitat a avut ca punct de plecare în  lungul şi anevoiosul drum al afacerilor un model. Mircea Ungureanu, agitat şi îmbrăcat într-un costum roşu ne mărturiseşte că l-a descoperit pe Steve Jobs mult mai târziu, când deja era mort.

Constantin Adi Gavrilă, mediator de 11 ani, aduce la conştinţă invitaţilor că oraşul Craiova este capitală medierii din România.

Între cele două sesiuni de discursuri a existat şi un moment artistic. Un tânăr i-a delectat pe cei prezenţi cântând cu vocea şi chitara.

Ce-a de-a doua parte a evenimentului s-a axat pe voluntariat, mizând pe implicarea tinerilor în diverse organizaţii, dar şi pe bucuria păstrării tradiţiilor. Invitaţii

s-au putut bucura şi de prezenţa vestitului interpret de muzică populară Petrică Mîţu Stoian.

,,Mi-a plăcut foarte mult prima sesiune de discursuri. Au fost exemple foarte bune pentru tinerii din ziua de azi, care ar fi trebuit să fie prezenţi într-un număr mai mare la eveniment. A fost un lucru bun şi faptul că am putut vorbi cu ei faţă în faţă, că am avut oportunitatea să primim anumite sfaturi.” spune Viorel Bucătură, student la Facultatea de

Mecanică.

Evenimentul a avut ca sponsor principal pe DPD România şi s-a realizat cu sprijinul Fundaţiei Post Privatizare.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.