Bechet: Circulaţia rutieră, restricţionată în port

Bechet: Circulaţia rutieră, restricţionată în port

1.218
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Traficul a fost restricţionat ca urmare a creşterii nivelului Dunării în zona portului Bechet, iar circulaţia a fost deviată către Vama Calafat.

Prefectura judeţului Dolj a informat Inspectoratul Teritorial al  Poliţiei de Frontieră Giurgiu că a fost luată măsura restricţionării temporare a traficului autoturismelor prin P.T.F. Bechet, din cauza creşterii cotelor fluviului Dunărea.

Până la reluarea traficului, poliţiştii de frontieră împreună cu autorităţile competente îndrumă şoferii de autoturisme către P.T.F. Giurgiu – jud. Giurgiu, respectiv P.T.F. Calafat – jud. Dolj.

La Ciupercenii Noi, la Staţia de pompare care tranzitează debitele din reţeaua de desecare, situată în zona dig Jdegla, vana montată pe conducta de refulare a fost blocată parţial în poziţia deschis, astfel încât Dunărea să inunde suprafeţe de teren din apropiere, fără a produce pagube umane şi materiale.

La Ciupercenii Vechi, autorităţile au construit preventiv un dig de apărare pe lungimea de 35 de metri, format din 225 de saci, folosindu-se 35 mc nisip, .



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.