Dolj: PSD semnalează o suspiciune de vot multiplu în comuna Unirea

Dolj: PSD semnalează o suspiciune de vot multiplu în comuna Unirea

395
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 1,00)

Organizaţia PSD Unirea va semnala instituţiile abilitate ale statului cu privire la suspiciunea de vot multiplu într-o secţie de vot din comuna Unirea. Şapte cetăţeni sunt bănuiţi că au votat şi în localitatea de domiciliu, Caraula şi Dârvari, judeţul Mehedinţi, au transmis reprezentantii formațiunii politice.

”Evenimentul a fost sesizat în jurul orei 14.00, iar conform art. 385, lit. d din Codul Penal votul multiplu este incriminate şi se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani, sau cu amendă.

Din păcate, gestul nu ne surprinde pentru că este acesta este stilul de campanie electorală promovat de Partidul Democrat Liberal, care a dus astfel de obiceiuri şi în Parlamentul European, denigrând România în loc să o apere.

Facem apel la cetăţenii judeţului Dolj să nu dea curs unor asemenea solicitări, pentru că îşi pun în pericol libertatea”, a transmis PSD Dolj.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.