(UPDATE) Un Audi s-a tamponat cu o cisternă, iar cisterna a lovit...

(UPDATE) Un Audi s-a tamponat cu o cisternă, iar cisterna a lovit un Matiz, la ”Baumax” (Foto)

18.057
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un autoturism Matiz s-a ”ciocnit” cu o cisternă destinată transportului de butan, în această dimineață, pe Calea Severinului, în dreptul fostului magazin ”Baumax”. Din primele date ale IPJ Dolj, este vorba despre o tamponare, motiv pentru care șoferii implicați în evenimentul rutier s-ar putea înțelege pe cale amiabilă.

Carosabilul a fost degajat, iar traficul se desfășoară în condiții normale.

Update: În tamponare a mai fost implicată și o a doua mașină.

Revenim!

UPDATE: Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, în tamponare au fost implicate o cisternă și două autoturisme, respectiv un Audi și un Matiz. Conducătorul auto de la volanul cisternei a ieșit din benzinăria Mol și nu a acordat prioritate de trecere unui Audi. În urma impactului, cisterna a fost proiectată într-un Matiz parcat pe partea dreaptă, cu fața către Filiași. Șoferului vinovat, un bărbat de 55 de ani, din Craiova, i-a fost reținut permisul de conducere în vederea suspendării pentru 60 de zile și i-a fost aplicată o sancțiune contravențională de 870 de lei.

Sursa foto: Eduard Cătălin Novgorodschi/Facebook/INFO TRAFIC CRAIOVA ȘI DOLJ

Sursa foto: Dragoș Mircea/Facebook/INFO TRAFIC CRAIOVA ȘI DOLJ



3 COMENTARII

  1. #1
    De-al casei
    Data de inscriere
     14-12-2005
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    268

    nu doresc nimanui asa ceva, dar totusi.. cred ca exprimarea este de toata jena..
    stiu ca audi e masina cu pretentii, dar cum mama m…ii sa „proiecteze” o cisterna in alta masina? poate imi explica si mie, ca totusi parca e povestea cu furnica si elefantul.. posibil sa fie exprimarea „jurnalistica” de vina, si de fapt ala cu camionul sa fi tras speriat de volan singur. consider totusi ca audi nu e un nou model de tanc capabil sa „proiecteze” un camion de colo-colo in caz de impact..

  2. #2
    Senior Member
    Data de inscriere
     07-01-2006
    Locatie
     !
    Mesaje
    647

    Daca Audi o fi avut viteza mare… lovindu-l in roata stanga fata este posibil sa intervina in traiectoria de deplasare a cisternei.

  3. #3
    Insane
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    5270

    Deranj mare.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.