“Ziua Porţilor Deschise”, la Penitenciarul Craiova

“Ziua Porţilor Deschise”, la Penitenciarul Craiova

17.160
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Penitenciarul Craiova organizează “Ziua Porţilor Deschise” în data de 29.06.2017, între orele 10.00 – 13.00, la sediul din Strada ”Vasile Alecsandri”, nr. 89, Craiova.

Persoanele interesate (membri de familie sau aparținători ai persoanelor private de libertate, reprezentanți ONG-uri, instituții partenere, membrii societății civile și ai mass-media) vor putea vizita mai multe zone din incinta instituţiei şi se vor putea informa de la specialiştii care îi vor însoţi cu privire la activităţile şi programele în care sunt angrenate persoanele private de libertate.

Accesul în unitate va fi permis în baza unui act de identitate valabil (carte de identitate, buletin de identitate, paşaport), persoanele vizitatoare urmând să se conformeze regulilor ce privesc accesul în locul de deţinere. Persoanele cu vârsta sub 14 ani vor avea acces pe baza certificatului de nastere doar însoţite de persoane adulte.

Pentru  o bună organizare, activitatea se va desfășura în două serii – intrare în unitate la ora 1000 și la ora 1200.

În fiecare an, la 29 iunie, Administraţia Naţională a Penitenciarelor sărbătoreşte „Ziua lucrătorului de penitenciare”, sub patronajul spiritual al Sfinţilor Apostoli Petru şi Pavel, ocrotitorii sistemului.

Fotografie simbol



1 COMENTARIU

  1. #1
    Senior Member
    Data de inscriere
     09-12-2006
    Mesaje
    667

    Ziua porţilor deschise? În ce sens, intrare sau ieşire?

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.