Agentiile de turism pregatesc deja ofertele pentru Craciun si Revelion. Reduceri importante...

Agentiile de turism pregatesc deja ofertele pentru Craciun si Revelion. Reduceri importante pe perioada Targul de Comert al Olteniei

3.904
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Agentiile de turism pregatesc deja ofertele de vacanta pentru iarna 2016- 2017. O noutate in acest an: turistii vor beneficia de oferte speciale la Targul de Comert al Olteniei.

Din acest an, o noutate o reprezinta posibilitatea de achizitionare a pachetelor turistice pentru vacanta de iarna cu reduceri de pana la 30 %, in cadrul Targului de Comert al Olteniei, unde agentiile participante vor pregati oferte speciale pe perioada celor 3 zile de expozitie.

Acesta se desfasoara in incinta Centrului Multifunctional Craiova in perioada 21-23 octombrie 2016.

Oana Baciu, reprezentant al unei agentii de turism din Craiova, ne asigura ca si anul acesta vom beneficia de superoferte atat pentru sejururi in tara, cat si in strainatate.

Cum ne-am obisnuit, ca si pana acum, Poiana Brasov reprezinta capul de afis atat in ceea ce priveste calitatea serviciilor, cat si privitor la nivelul preturilor care sunt pe masura. Pe Valea Prahovei, tarifele sunt ceva mai accesibile. Turistii care vor sa isi petreaca sarbatorile intr-un cadru regal sunt asteptati in Sinaia, la un hotel din apropierea Castelului Peles.

Oltenia ofera de asemenea multiple posibilitati de petrecere a sarbatorilor de iarna. Puteti alege fie o vacanta activa la schi in statiunile Ranca, Straja, Obarsia Lotrului – Vidra, fie puteti alege sa va relaxati in bazinele cu apa termale din Baile Herculane, de pe Valea Oltului (Calimanesti-Caciulata),Baile Olanesti, Baile Govora, unde hotelurile vin in intampinarea turistilor cu pachete wellness si Spa dar si programe de animatie pentru toate toate varstele.

In tara va puteti bucura de partiile de pe Valea Prahovei – Busteni, Azuga, Sinaia, Predeal, Paltinis, Straja, Ranca, dar si din Durau, Vatra Dornei, Arieseni sau Stana de Vale sau puteti petrece Craciunul si Revelionul in stil autentic romanesc in Maramures, Bucovina sau Marginimea Sibiului.

Pe perioada targului, puteti beneficia si de reduceri early booking pentru circuite interne dar si in strainatate.

In ceea ce priveste Europa, putem spune ca le are pe toate: iarna poti sa o petreci in Bulgaria Austria/ Italia/Slovenia/ sau Franta la Ski (Bulgaria – Bansko, Pamporovo sau Borovets, in Slovenia – Kranjska Gora sau Maribor, Italia – Sestriere, Madonna di Campiglio sau Val din Fiemme, Franta – Chamonix, Courchevel sau Val d’Isere si nu in ultimul rand Austria – Innsbruck, Kaprun – Zell am See, Kitzbuhel, Solden sau Zell am See), poti sa te bucuri de frumoasele targuri de Craciun din Viena/Praga/Budapesta/Dresda, poti sa te distrezi de Revelion in orase precum Londra, Dublin etc unde se sarbatoreste cu mare fast, poti sa mergi in Austria/Ungaria/Cehia la SPA, sau poti sa incerci un Craciun traditional cu miros de scortisoara in Viena sau Laponia pentru a-l intalni pe Mos Craciun.

Tot in cadrul Targului de Comert al Olteniei, vor fi de asemenea si oferte speciale pentru cei care doresc sa bucure de soare si plaja in destinatii exotice precum: Dubai, Republica Dominicana, Mexic, Maldive, Insulele Canare, sau sa faca un tur al Caraibelor la bordul unor vase de croaziere ce ofera servicii de lux si posibilitatea petrecerii unor vacante de vis.

 



2 COMENTARII

  1. #1
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     Craiova Brazda
    Mesaje
    3938

    PRETURI BUNE MERGEM.

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  2. #2
    Maniac
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    4994

    sa apara oferteleeeeee

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.