Craiova: DJST Dolj organizează Zilele Tineretului

Craiova: DJST Dolj organizează Zilele Tineretului

922
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Dolj organizează, în perioada următoare, o serie de activități legate de Zilele Tineretului și un concurs local de proiecte de tineret pentru ONG de tineret.

În data de 2 mai, între orele 16-20, pe Esplanada Teatrului Național „Marin Sorescu” se vor derula simultan mai multe evenimente, precum street talent show, jocurile copilăriei, dar și mai multe demonstrații și competiții sportive de streetball, șah, tenis, volei și badminton.

Pe 8 mai, în Parcul „Nicolae Romanescu” va avea loc Crosul Tineretului, care are ca scop atragerea unui număr cât mai mare de tineri la practicarea mișcării, prin cros, pentru o dezvoltare armonioasa și pentru o viață sănătoasă, un bun prilej pentru selecția cluburilor de performanță. Concursul se va desfășura pe următorul traseu: Debarcader – Terasa Ciobănașu – Velodrom.

În sfârșit, în data de 9 mai va avea loc Turul Orașului pe bicicletă pe următorul traseu: Spitalul Filantropia – Grădinița Mihai Bravu – Muzeul Olteniei – Parcul „Nicolae Romanescu” – Casa Memorială Nicolae Romanescu – Biblioteca Județeană – Universitatea din Craiova. Acțiunea are ca scop atragerea tineretului către practicarea ciclismului.

Sursa: www.ghidsportiv.ro



1 COMENTARIU

  1. #1
    Senior Member
    Data de inscriere
     03-06-2006
    Mesaje
    864

    Ar fi frumos daca atunci cand se va tine turul pe bicicleta ar bloca circulatia pe acele artere unde se va desfasura …

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.