Craiova: Doua puncte de lucru pentru îndrumarea persoanele aflate in cautarea unui...

Craiova: Doua puncte de lucru pentru îndrumarea persoanele aflate in cautarea unui loc de munca.

588
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Primaria Municipiului Craiova sprijina proiectul de reintegrare sociala a somerilor in orasul nostru, proiect derulat de Asociatia Sanse Egale pentru Fiecare prin Centrul pentru Reintegrarea Somerilor Craiova (CRS).

Timp de o saptamana consilieri de forta de munca si somaj ai CRS Craiova ii asteapta pe cei aflati in cautarea unui loc de munca pentru a le prezenta facilitatile de care beneficiaza prin proiectul “Munca pe primul loc”.

In acest sens vor fi amenajate doua puncte de lucru in Piata “Mihai Viteazul “ si in cartierul Craiovita Noua –pe esplanada, care vor functiona conform urmatorului program: in Piata “Mihai Viteazul” intre orele 09.00 – 17.00 , iar in cartierul Craiovita Noua intre orele 09.00 – 16.00 in zilele de 15, 16 martie si respectiv 19 – 23 martie 2012.

Prin intermediul Centrului pentru Reintegrarea Somerilor Craiova persoanele aflate in cautarea unui loc de munca pot urma cursuri de calificare gratuite pentru 13 specializari: secretariat-birotica, limba engleza, casier (verificator bani), operator IT, competente sociale si civice, mediator social, antreprenoriat, ingrijitor copii, confectioner textile, fochist, electrician (de joasă si medie tensiune), tamplar, operator masini comanda numerica. Absolventii cursurilor obtin certificate recunoscute de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului.

In cadrul Centrului pentru Reintegrarea Somerilor Craiova persoanele aflate in cautarea unui loc de munca beneficiaza si de: consiliere, informare, mediere pe piata muncii pentru identificarea oportunitatilor de angajare, servicii suport  – decontare transport, catering pentru participantii la cursurile de formare profesionala.

Informatii suplimentare la telefon: 0351.427 556, fax: 0351.427 561 sau email: office@asociatiasef.ro, tania@asociatiasef.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.