Groapă în asfaltul de sub pasajul suprateran. Circulația este oprită

Groapă în asfaltul de sub pasajul suprateran. Circulația este oprită

24.213
47
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(4 voturi, media: 5,00)

Craterul a apărut din cauza ploii abundente de luni seara. Asfaltul a cedat în zona unei guri de canalizare Circulația a fost oprită de ieri pe sensul de mers către Universitate, iar traficul a fost deviată pe pasajul suprateran. 

 

Potrivit viceprimarului Dan Dașoveanu, lucrarea este în garantie. Firma SCT București SA, cea care a reabilitat carosabilul, a făcut astăzi constatarea și urmează ca în cel mai scurt timp să facă reparațiile. Probleme au apărut din cauza scurgerii, apa infiltrată erodând asfaltul.

 



47 COMENTARII

  1. #1
  2. #2

    Rasar ca ciupercile dupa ploaie

  3. #3

    Ca de obicei,lucrari facute de mantuiala…sa ia banii repede si sa plece..

  4. #4

    bravo, Olguta! Te voteaza fraierii sa pui beton ca-n cavouri. Bagi in ele zeci de meleoane si, daca tot da cu rest, mai bagam si in buzunar…. Toata lumea e multumita! URA!

  5. #5
  6. #6

    Fac pariu că asfaltul acela figurează pe factura de achiziție ca fiind foarte scump…

  7. #7

    Si in asfaltul de la Roma a fost o groapa. Dau eu poze lu prajea, sa faca o stire la oficios

  8. #8
  9. #9

    De „cateva” ore bune…plus ca e vorba si de ambele trotuare, si ele sunt putin lasate in acea zona, pavelele sunt deja deplasate!..Bat in lemn, sa nu fie naiba aparitia unei probleme si mai grave , o prea mare presiune asupra zonei din cauza masei pasajului suprateran!

  10. #10
  11. #11
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    5754

    Nu este prabusit doar asfaltul. S-au prabusit si trotuarele sau sunt pe punctul de a se prabusi. Se vede mai bine aici:

    https://s32.postimg.org/icxtwkn3p/IMG_20160616_151308.jpg

    https://s32.postimg.org/5n3nqcfcl/IMG_20160616_151313.jpg

    P.S: Lucrari de mantuiala pe bani multi si pe tragere de timp. Sifonarea banului public pe lucrari mediocre = sport national.

    V.M.P.T.I.I.I.2016 !!
  12. #12

    Si pe ispirescu aceeasi situatie

  13. #13

    Sper sa intre cit mai multi smenari umflati in groapa aia! Cit mai multi PORCI – regi ai asfaltului – de pe la firmele de partid care se ocupa cu lucrarile publice!

  14. #14

    Traiasca LOV……..perfectiunea intruchipata……

  15. #15

    S-au terminat alegerile!!! Acum rezultatele!!!!

  16. #16

    Si 100 de m mai la dreapta e marea parcare subterana care… nu stiu cum a aratat in perioada cu ploile… dar sigur aceste surupari de teren nu sunt o influenta buna….

  17. #17
    Oldtimer
    Data de inscriere
     08-10-2005
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    1028

    Ceausescu v-ar fi spanzurat pana acum pe toti care administrati acest oras, a fost omorat ca un caine pentru aceste specimene degenerate.

    Incearca sa treci apa ca Titanicul,nu ca gasca.
  18. #18

    La parcarea subterană-supraterană e atât de mult beton că nici semnal la mobil nu mai ai la etajul -2, stați fără grijă că nu are șanse să se surupă, are în schimb destule șanse să se inunde și să fie nevoie de pompieri ca să o desfunde. Lucrarea de pe Calea București în dreptul pasajului suprateran are deja aproape 5 ani de zile, era Mărinică Dincă interimar când a fost executată, cel mai probabil în zonă s-au făcut lucrări de întreținere pentru conductele de canalizare sau de apă și au fost lăsate niște goluri de aer care și-au cerut drepturile acum.

  19. #19
    Newcomer
    Data de inscriere
     18-02-2007
    Mesaje
    22

    vorbiti aici numai experti,orice se intampla in orasul asta olguta e de vina,cand e de bine nu ziceti nimic,ca a plouat torential, ca a batut vantul Olguta e de vina,daca vine un cutremur tot Olguta e de vina,nu si-a dat interesul sa-l opreasca…

  20. #20

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.