În spatele gratiilor chiar de Paște

În spatele gratiilor chiar de Paște

345
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza
În noaptea de 09/10.04.2015, în jurul orei 01:00, lucrători ai Secţiei 12 Poliţie Rurală Daneţi au fost sesizaţi de către G.MARIANA, 50 de ani,  din comuna Daneţi, Dolj cu privire la faptul că a surprins surprins un tânăr în magazin în timp ce încerca să sustragă bunuri.
Polițiștii ajunși la fața locului l-au identificat pe suspect în persoana lui D.DARIUS, 23 de ani, din aceeaşi localitate, stabilindu-se faptul că acesta a încercat să pătrundă prin efracție în incinta magazinului spărgând geamul şi forţând uşa de acces, cu intenţia de a sustrage bunuri, însă nu a reuşit fiind surprins de proprietară.
În cursul zilei de ieri, faţă de cel în cauză s-a fost pusă în mişcare acţiunea penală şi a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de arestare preventivă, unitate care şi-a însuşit propunerea şi a înaintat-o Judecătoriei Craiova.
Astfel, instanţa de judecată, în urma studierii probatoriului administrat în cauză de polițiști, a emis pe numele inculpatului mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la furt calificat.
D.DARIUS a fost introdus în arestul inspectoratului.


1 COMENTARIU

  1. #1
    Spammer
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    2998

    Arest pt tentativa de furt si cei care fura miliarde…..

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.