Uscătorie de fotografii, pe esplanada Teatrului Național

Uscătorie de fotografii, pe esplanada Teatrului Național

3.336
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Persoanele pasionate de fotografie au ocazia de a-şi expune lucrări într-o galerie improvizată, pe o sfoară, ca într-o uscătorie de rufe. Fotografiile aduse pot fi de orice dimensiune și vor avea ca temă: prietenia. În schimbul pozelor aduse se vor putea alege oricare altele în schimb. Acțiunea se numește Photo laundry și este organizată de Asociația Tineretul ONU – filiala Craiova în parteneriat cu Casa de Cultură Traian Demetrescu.

 

Prin intermediul acestei activități ne propunem să promovăm fotografia, arta și cultura, dar și să celebrăm Ziua Internațională a Prieteniei prin oportunitatea de a petrece timpul alături de prieteni, dar și prin promovarea ideii că pasiunea pentru această artă aduce oamenii împreună”, spun reprezentanții Asociației Tineretul ONU.

 

 

Photo Laundry este un proiect internațional de fotografie, organizat pentru prima dată în Saint-Petersburg, în 2010. Acest eveniment a fost purtat în 40 orașe din șapte țări diferite, și a înregistrat peste 90 000 de participanți. În 2013, Asociația Tineretul ONU din România – filiala Craiova (UN Youth Association of Romania, Craiova Branch) a adus acest proiect în Craiova.

 

Buna organizare a proiectului beneficiază de sprijinul Asociației Bloggerilor Olteni, Asociației Allons-y, JCI Craiova, ESN Craiova, ACCES Oltenia, AIESEC Craiova, Crucea Roșie – filiala Dolj, Inffsolutions, Uniunii Studenților din România (USR), TVR Craiova, Cuvântul Libertății, Costinel Mitrache Photography, Photo Ranger.

 

În cadrul celei de-a 65-a sesiuni a Adunării Generale a Națiunilor Unite, ziua de 30 iulie a fost decretată ca fiind Ziua Internațională a Prieteniei. Scopul urmărit a fost acela de a extinde conceptul prieteniei dincolo de relațiile interumane, promovând prietenia între națiuni sau între culturile din diferite regiuni ale lumii, pentru a aduce pace și înțelegere sau pentru a celebra diversitatea globală.

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.