Viceprimarul Cristina Calangiu: „Vrem să-i învăţăm pe oameni să iubească Craiova”

Viceprimarul Cristina Calangiu: „Vrem să-i învăţăm pe oameni să iubească Craiova”

511
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

De la carnavalul dedicat Zileleor „Mihai Viteazu” nu va lipsi nici viceprimarul Cristina Calangiu. Aceasta va întruchipa un personaj feminin de la curtea domnitorului. Calangiu va purta o rochie de culoare grena, despre care a mărturisit că este foarte încântată.

„Sunt un personaj de la curtea lui Mihai Viteazu, ce anume sunt exact nu aş putea să vă precizez. Cu siguranţă, şi atunci femeile jucau un rol important în politică, chiar dacă nu erau în prim-plan. Noi acum suntem norocoase, trăim într-o epocă în care femeile fac istoria. Pe vremea aceea, chiar dacă păreau personaje secundare, femeile erau influente în toate deciziile care trebuiau luate. Rochia am ales-o după… mărime. Are o culoare pe care o iubesc şi îmi plac foarte mult costumele de epocă şi de operetă. Este o dorinţă împlinită să port o asemenea rochie”, a declarat, astăzi, Cristina Calangiu, viceprimar al Craiovei.

„Ideea noastră a fost să ne implicăm şi să-i implicăm pe craioveni în această sărbătoare, să nu vadă lucrurile ca pe un spectacol la care doar priveşti, ci să se implice emoţional, pentru că Mihai Viteazu face parte din istoria României şi în mod desoebit din istoria Craiovei. Poate, în felul acesta, creând an de an o imagine extraordinar de frumoasă şi de pozitivă şi readucându-ne în memorie lucruirile frumoase care s-au petrecut aici de-a lungul anilor, craiovenii şi restul românilor vor putea să vadă Craiova altfel, să o iubească şi să îşi dorească să rămână aici”, a adăugat Calangiu.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.