”You’ll Never Walk Alone” răsună în Bănie (Foto/Video)

”You’ll Never Walk Alone” răsună în Bănie (Foto/Video)

1.528
4
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 2,33)

Steaguri, fulare, cântece englezești și… multă bere. Nu suntem într-un pub din Regatul Unit, ci la Craiova. FC Liverpool are fan club în Bănie, iar miercurea trecută suporterii „cormoranilor” s-au adunat la un loc pentru a-i susține pe băieții antrenați de Jurgen Klopp în finala Europa League, contra celor de la FC Sevilla. IMG_20160518_233756

 

Ultima șansă pentru Liverpool ca să obțină biletele în sezonul următor al cupelor europene. Câștigătoarea Europa League merge direct în Champions League, regulă introdusă la începutul acestui sezon de forul european.

 

Ne pregătim de o săptămână pentru meciul ăsta”, spune unul dintre suporteri, cu speranța că jucătorii echipei favoritate vor ridica trofeul deasupra capului, la finalul partidei. Puțin după ora 21:00, susținătorii echipei engleze se adună în fața ecranelor și încep să cânte. „You’ll never walk alone ” răsuna din piepturile câtorva zeci de craioveni îndrăgostiți de echipa din orașul legendarei formatii britanice The Beatles.

IMG_20160518_223610

 

Pe teren, Liverpool începe bine jocul. Fotbaliștii pregătiți de Jurgen Klopp îi țin la respect pe spanioli. Englezii au inițiativa în prima repriză. Sturridge deschide scorul, cu un exterior de efect, cu zece minute înainte de pauză, iar fanii craioveni ai englezilor declanșează sărbătoarea. „Așa e tot timpul la meciurile echipei noastre”, susține unul dintre ei. Apoi, cu tpții își pun mânile în cap, după ce arbitrul Jonas Erikson refuză favoriților cel puțin o lovitură de pedeasă. Repriza a doua aduce revenirea spaniolilor. Sevilla egalează repede, apoi, în doar șase minute, (64 – 70) se desprinde decisiv. Liverpool nu mai reuşeşte o revenire ca cea de la Istanbul, din 2005, sau așa cum a făcut-o în sfertul de finală cu Borussia Dortmund din acest sezon, iar finalul i-a găsit pe unii fani ai echipei din Anglia cu ochii-n lacrimi.

IMG_20160519_000521

 

 

În prima repriză ne-a curățat ăla (n.r. arbitrul central al partidei, suedezul Jonas Erikson, nu a reacţionat la trei hențuri ale spaniolilor), iar în repriza a doua ne-am curățat singuri. Eu sunt mulțumit cu ce am realizat în sezonul ăsta”, a concluzionat un alt fan al englezilor.

 

”Liverpool for life not just for glory” este mesajul apărut pe unul dintre banner-ele fanilor craoveni ai echipei din albion.

 

FC Liverpool a încheiat precedentul sezon din Premier League pe locul 8 cu 60 de puncte și nu va juca în viitoarea ediție a cupelor europene, însă cu siguranță suporterii craioveni ai „cormoranilor” își vor susține favoriții săptămână de săptămână, ca și în stagiunea precedentă.

Florin Tomescu

 



4 COMENTARII

  1. #1
    0-day Member
    Data de inscriere
     16-11-2014
    Mesaje
    0

    Daca stau sa ma gandesc… cred ca e bine sa fii asa naiv ca sa nu zic altfel…

  2. #2
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     Craiova Brazda
    Mesaje
    3539

    FOARTE BINE CAT MAI MULTE.

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  3. #3
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     19-05-2009
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    168

    De fan cluburi sunt buni ca sa urmareasca meciuri din fata TV-ului ca de mers la Stadion sau sa fi iesit vreodata din tara pentru echipa aia nici nu se pune problema.

  4. #4
    Member
    Data de inscriere
     31-10-2008
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    213

    felicitari

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.