Elevii cu performanțe se pot pregăti la Centrul Județean de Excelență

Elevii cu performanțe se pot pregăti la Centrul Județean de Excelență

1.471
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Cei mai buni elevi doljeni se pot pregăti, de anul acesta, pentru olimpiadele școlare la Centrul Județean de Excelență.  Ei se vor putea înscrie la Centrul de Excelență la începutul lunii februarie, urmând ca în perioada 2 – 26 februarie să aibă loc susținerea concursului de admitere în cadrul Centrului. Elevii cu performanțe din anii trecuți nu vor mai susține testarea.

Centrul de Excelență va funcționa la Colegiul Național “Carol I” din Craiova, unde se vor desfășura pregătiri pentru materiile:  matematică, biologie, chimie, fizică și informatică.

Elevii care doresc să participe la selecția pentru pregătiri pot depune o cerere la secretariatul unității în care învață, până pe 12 februarie. Important de precizat este faptul că elevii care doresc să facă pregătire cu profesorii Centrului Județean de Excelență pot opta doar pentru o singură disciplină.



1 COMENTARIU

  1. #1

    Data de inscriere
     02-10-2005
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    22457

    nu e rau

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.