Duster cu roțile-n sus în urma unei tamponări

Duster cu roțile-n sus în urma unei tamponări

11.700
5
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un conducător auto aflat la volanul unui Citroen a provocat aseară o tamponare. Șoferul nu a păstrat o distanță corespunzătoare față de un alt autovehiculul aflat în față și a lovit un Opel. Din urmă, un Duster care se deplasa în aceeași direcție de mers, pe Calea București către centru, a lovit Citroen-ul, a intrat în balans, și s-a răsturnat. Nimeni nu a fost rănit.

Șoferul din Citroen a fost sancționat contravențional cu 580 de lei pentru nepăstrarea distanței în mers, iar conducătorul autovehiculului Duster a primit o amendă de 870 de le pentru că nu a păstrat distanța regulamentară față de ceilalți participanți la trafic și nu a adaptat viteza la condițiile de drum.

Foto: Ramona Săseanu/Facebook



5 COMENTARII

  1. #1
    De-al casei
    Data de inscriere
     03-03-2011
    Mesaje
    277

    Doamne ce titlu!! L-am citit de 3 ori sa inteleg! Ce e tare ca cel responsabil(cel din Citroen) a primit amenda mai mica decat cel cu Dusterul

  2. #2
    De-al casei
    Data de inscriere
     03-03-2011
    Mesaje
    277

    Cu toate ca amandoi nu au pastrat distanta si amandoi nu au adaptat viteze la conditiile de trafic! La cel cu Citroen nu au bagat si chestia cu adaptarea vitezei ca doar nu el a provocat totul!

  3. #3
    De-al casei
    Data de inscriere
     01-08-2008
    Locatie
     Sarari
    Mesaje
    402

    Sunt sigur că este adevărat. Numai în România se poate întâmpla asta. Dacă era vreun pieton, sigur lua 10.000 lei pt. că nu avea ce căuta prin oraș la ora aia .

  4. #4
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    6882

    Dacia Duster e o petarda de masina. Nu are nici frane.. nici stabilitate, nici directie. Combinatia perfecta. Ar trebui limitata electronic la maxim 100 km/h, pentru siguranta pasagerilor si a celor din jur. La fel si loganul. Vorbesc foarte serios.

  5. #5
    Newcomer
    Data de inscriere
     19-08-2013
    Mesaje
    42

    Dupa cum ii este numele este si ca masina, adica….DUSTer.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.