(Video) Trupa craioveană ”No Antidote” lansează videoclipul piesei „N’Joy”

(Video) Trupa craioveană ”No Antidote” lansează videoclipul piesei „N’Joy”

2.906
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(4 voturi, media: 5,00)
Membrii trupei craiovene de rock alternativ, No Antidote, anunţă lansarea celui mai recent videoclip, realizat pentru piesa „N’Joy”. Piesa a fost înregistrată în Bucureşti, la Next Dog Studio – Marius Costache, iar filmările pentru videoclip au fost realizate în Craiova. 
no antidote
 „Tot videoclipul reflectă bucuria pentru absolut orice. Ideea am avut-o anul trecut în toamnă, atât pentru piesă, cât şi pentru videoclip. Mesajul său este unul de prietenie, de conectare cu frumuseţea naturii, a unei zile obişnuite sau a unui simplu răsărit de soare. Important este să uiţi de toate greutăţile şi să îţi aduci aminte că viaţa este într-adevar minunată alaturi de cei dragi şi, mai ales, să încerci să laşi în urma ta ceva frumos, orice ai face, oriunde ai merge”, spune Nicoleta Polifronie-Ungureanu, vocalul trupei No Antidote.
Videoclipul a fost filmat de Lucian Prejbeanu, Ion Mihăescu, Cătălin Corneanu, Sorin Danciu şi Dragoş Stoenică (CraiovaForum Media), scenariul realizat de No Antidote şi CraiovaForum Media iar montajul de către Bogdan Oprănescu, Tavi Puţinelu, Nicoleta Polifronie-Ungureanu şi Andrei Zuică.
no antidote 1
Vrem să mai mulţumim unor oameni fără de care acest videoclip nu ar fi fost atat de dinamic şi anume: Club Vertigo Craiova, PlayEvents, Cristinei Vanţă pentru găzduire, ACL Stage Group pentru lumini, Suzanei Hirzoiu şi Laurei Cioroianu pentru make-up şi vestimentaţie, All Kind Creation pentru tricourile personalizate, celor mai tari Bboys ai trupei DLT Family care sunt mereu alături de noi, Boxy, Duval, Markonen, publicului prezent la filmări şi bineînţeles tuturor celor care ne susţin şi ne motivează să ducem numele No Antidote dincolo de graniţele olteneşti”, a mai precizat Nicoleta.



3 COMENTARII

  1. #1
    Junior
    Data de inscriere
     06-10-2006
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    69

    like like like

  2. #2
    0-day Member
    Data de inscriere
     25-06-2012
    Mesaje
    5

    Chiar misto! Spor in continuare!

  3. #3
    De-al casei
    Data de inscriere
     20-03-2011
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    284

    Frumos ! Bafta ~!

    SEO

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.