Claudiu Manda, președintele PSD Dolj, alături de Gigel Voicu în cursa pentru...

Claudiu Manda, președintele PSD Dolj, alături de Gigel Voicu în cursa pentru primăria Celaru (P)

1.696
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 1,00)

Președintele organizației Dolj a PSD, deputatul Claudiu Manda, a participat, duminică după-amiază, în comuna Celaru, la o întâlnire cu echipa de campanie și simpatizanții formațiunii social-democrate, prilej pentru a-și exprima susținerea pentru candidatul PSD la primărie, Gigel Voicu.

Liderul PSD Dolj a fost însoțit de președintele executiv al organizației județene, deputatul Ion Călin, deputatul european social-democrat Claudia Țapardel, precum și de o parte dintre candidații la o funcție de consilier județean: Alexandra Presură, Mihaela Popescu și Mihail Adrian Neațu-Breciugă.

„Ne-am propus să mergem, într-o echipă cât mai numeroasă, în toate localitățile din județ, pentru a da organizațiilor locale un mesaj de susținere și pentru a vă spune că nu sunteți singuri. Sunt încântat că am găsit această formulă prin care facem un transfer de putere între generații, că domnul primar Stelian Celăreanu îi predă ștafeta viitorului primar al comunei, Gigel Voicu.

Locuitorii din Celaru sunt foarte mulțumiți de activitatea pe care a depus-o domnul Celăreanu și mi-aș dori foarte mult ca acest capital de imagine să se transfere către candidatul PSD la primărie. La rândul meu, sunt mulțumit de ce a realizat primarul nostru în comună și vreau să-i mulțumesc pentru tot ceea ce a făcut, să-i transmit că suntem mândri de faptul că a reprezentat PSD atât de bine.

La nivel județean stăm foarte bine, după evaluările noastre, existând posibilitatea să câștigăm majoritatea în consiliul județean și astfel să ne impunem președintele și vicepreședinții la CJ.

De asemenea, ne batem ca la toamnă să câștigăm alegerile parlamentare, pentru ca PSD să desemneze viitorul guvern. Este foarte important ca primarul din Celaru să fie de la PSD. Nu putem permite să lăsăm localitatea pe mâna altcuiva, pentru că aceasta înseamnă stagnare în dezvoltare pentru comunitatea dumneavoastră. Un vot pentru PSD și pentru Gigel Voicu este un vot pentru comună, este un vot pentru continuarea proiectelor gândite de domnul Stelian Celăreanu.

Ne punem mare speranță în Gigel Voicu, pentru că are de partea lui tinerețea și dorința de a demonstra că poate reuși în această importantă funcție. El va găsi în noi prietenii care să-l sprijine ori de câte ori va avea nevoie. Haideți să-i votăm și consiliul local, pentru a putea să pună în aplicare proiectele de dezvoltare a comunei Celaru! Vă rog ca, pe 5 iunie, să votați și lista PSD pentru consiliul județean, pentru a obține cât mai multe mandate. Trebuie să avem cea mai mare victorie pe care a înregistrat-o PSD în județul Dolj”, a declarat președintele PSD Dolj, deputatul Claudiu Manda.

Prezent la întâlnirea organizată la Căminul Cultural, primarul în funcție al comunei Celaru, Stelian Celăreanu, a afirmat: „Consider că a venit vremea să facem o schimbare de generații la Primăria Celaru, o schimbare pe care mi-am dorit-o pentru a-i lăsa locul lui Gigel Voicu, un om cu care am lucrat foarte bine și în care cred foarte mult.

Îmi închei mandatul de primar cu mulțumirea că am dus la bun sfârșit obiectivele pe care mi le-am propus. Mai sunt lucruri de făcut, pentru că problemele nu s-au terminat aici. Am încredere că vom câștiga alegerile și îmi exprim convingerea că echipa care va veni – Gigel Voicu, primar, și un consiliu local în care va fi o majoritate PSD – își va face pe deplin datoria față de cetățenii comunei noastre.”

La rândul său, candidatul PSD pentru funcția de primar, Gigel Voicu, a spus: „Angajamentul meu este că voi continua toate proiectele domnului primar Stelian Celăreanu și sper că, în următorii patru ani, vom putea să realizăm măcar la fel de multe lucruri câte a reușit domnia sa. Îmi doresc ca, în seara de 5 iunie, să ne reîntâlnim pentru a sărbători victoria și să aducem PSD acolo unde îi este locul, în frunte, indiferent de câte obstacole trebuie să depășim.“

Deputatul european Claudia Țapardel a declarat: „Este un lucru extraordinar că-i avem în fața noastră atât pe primarul în funcție, cât și pe viitorul primar. În mod clar, la Celaru asistăm la o predare de ștafetă.

Atunci când ai implementat deja proiecte importante, trebuie să asiguri continuitatea. Dumneavoastră aveți nevoie de un primar care dorește să dezvolte lucrurile care au fost realizate, dar să vină și cu inițiative noi, pentru a nu se pierde ceea ce s-a reușit până acum. Aveți șansa de a aduce la conducerea administrației locale un tânăr care beneficiază de experiența, de sfaturile, de prietenia fostului primar; un om cu multă voință, dispus să facă echipă cu dumneavoastră și să continue evoluția pozitivă a acestei comune.

Îl felicit pe domnul Stelian Celăreanu pentru faptul că a derulat un mare număr de proiecte și a atras sume importante de la Guvern și din fonduri europene. Îl încurajez pe viitorul primar, pe Gigel Voicu, să acceseze și mai multe surse externe de finanțare pentru dezvoltarea localității Celaru.

În acest sens, are nevoie de votul dumneavoastră, are nevoie să-i asigurați o majoritate PSD în consiliul local care să-i ofere susținere și un viceprimar cu experiență și cunoștințe financiare, precum și să votați aceeași majoritate în consiliul județean.“

Președintele executiv al PSD Dolj, deputatul Ion Călin, a precizat: „Putem spune fără ezitare că unul dintre cei mai buni gospodari ai noștri, din tot județul Dolj, este Stelian Celăreanu. Ne ia mult timp doar ca să enumerăm realizările pe care le-a avut: drum de legătură, teren de sport, policlinică, printre primele proiecte finanțate prin Măsura 3.2.2 a Programului Național de Dezvoltare Rurală, alimentare cu apă și canalizare, asfaltare.

Practic, prin investițiile făcute, domnul primar a așezat fundamentul pentru dezvoltarea localității și, de acum înainte, tot ceea ce se va face la Celaru reprezintă etape de extindere.

Eu îi mulțumesc pentru faptul că, deși ferm hotărât să se retragă de la primărie, ne-a promis că va rămâne aproape de noua echipă din administrație, cu sfaturile și cunoștințele sale. Îi mulțumesc pentru tot – pentru modul în care a gestionat comuna, dar mai ales pentru modul extrem de responsabil de a se apropia de un om precum Gigel Voicu, de a simți că el răspunde exigențelor sale și de a face cu adevărat trecerea ștafetei de la o generație la alta.

Revenind la prezent, eu vă spun că alegerile încă nu sunt câștigate. Trebuie să le transmiteți tuturor, și în zilele următoare, că singurul partid care respectă oamenii, care știe să le fie aproape și le rezolvă problemele este PSD. Acesta este mesajul meu, aceasta este rugămintea mea: să avem continuitate cu PSD, singura soluție pentru ca localitatea dumneavoastră să meargă și în viitor pe drumul dezvoltării, etapă cu etapă, pentru a deveni o comună cu adevărat europeană.“

Comandat de PSD Dolj. Executat de SC Oak Media SRL. CUI MANDATAR FINANCIAR: 2116002



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.